Mike Grieve HT Hucking

maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

aha, no to ok jak nie maniak :) A poza tym oni są z Rosji to żyją :D Z resztą, jego sprawa jak chce być workiem ziemniaków rzuconym z 6m w dół :P btw to dla ciekawych to on ma ramę Evil Imperial ;)
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

maro_donald, nie, ma 24 Bicycles Le Toy.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Vel
Kontakt:

Post autor: Vel »

To nie jest Trek Bruiser?
Odważny jest, trzeba mu przyznać. Nie grzeszy nadmiarem techniki, ale pasję i jaja ma.
Odnośnie tematu dwupółka i HT. Dwupółka to większa wytrzymałość. Briuser albo LeToy to także piekielnie mocne maszyny.więc myslę, że priorytetem była wytrzymałość.
Podziwiam ludzi ciężko freeride'ujących na HT. Do tego trzeba na prawdę wiele techniki. Sztywniak nie pomaga tak bardzo jak full.
Pozdrawiam.
Got to get AIRBORNE before it's too late!
Moskit
Kontakt:

Post autor: Moskit »

Kolo chyba myśli, że jest nieśmiertelny :P
mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

Jakis link do bikerow z rosji?
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

co do goscia, szacunek za to ze niszczy sobie zdrowie, nie jest mu szkoda zycia... Ale debilem jest i bedzie ;) Nikt normalny takich akcji nie odwala. Lata jak worek...

heh i to rzucanie kaskiem "ale jestem super, jebne kaskiem 30m"
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

BikerJG, wiesz, moze mu to sprawia przyjemnosc i wcale nie robi tego pod film/publike... Sam mialem okres ze rzucalem sie na hardtailu z 110 mm amorem z 4,5 m dropow. I to bylo glupie, ale kazdy chyba ma za soba taka fascynacje wysokoscia i wlasnymi granicami. A co do rzucania kaskiem... Mi tez sie to zdarzalo, szczegolnie kiedy mi cos nie wyszlo (jak spadlem raz na leb z duzego gapa to tak kaskiem rzucilem, ze pol godziny go szukalem, za to jak juz znalazlem to go ucalowalem za uratowanie mi zycia :) ).
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Koleś ma jaja i przy okazji pusto w głowie. Widać ,że jest gotowy na wiele byle tylko zostać zauważonym.
Kolana , kolanami, bez nich da się żyć , bez kręgosłupa już nie. Koleś jest zbudowany dość rachitycznie wszystkie obciążenie przyjmuje na stawy i kręgi. Systematyczna ale efektowna droga do kalectwa , jego prawo.
Może kogoś to zdziwi ale sa ważniejsze rzeczy w życiu niż duze dropy. Dla debila , który się okalecza szacunku nie mam , co gorsza, pociągnie pewnie za soba kilku innych matołków.
Chabs
Kontakt:

Post autor: Chabs »

raczej nic nowego do tematu nie wniose ani zadnej innowacyjny opini rowniez. Dla mnie koles moze i ma jaja ale to jest glupota juz, zobaczymy jak bd wygladal za pare/parenascie lat jak mu sie wszystkie stawy i kregoslup odezwa, bo widac ze nie ma zbyt duzej masy miesniowej ktora by mu pomagala, no ale to jego sprawa co robi i jak robi. tyle pozdro ;)
Sebcioo
Kontakt:

Post autor: Sebcioo »

z mojego punktu widzenia ... rider kocha to co robie , ale niemysli o przyszłosci co moze mu sie stac ... . Prubuje odreagowac to wszystko ... (moze akurat to mu pomaga) , zreszta wiem jak to jest :pp , ale z drugiej strony troche przesadza (ito o zabardzo !!) ...
liseQ
Kontakt:

Post autor: liseQ »

koles moze ma jaja ale mi to nie imponuje typowy hartkor naogladal sie bendera i mysli ze jest niezniszczalny !

moze sprawia mu toprzyjemnosc ale to rzucanie kasiem to typowy lans !

ogolnie filmik slaby nic tylko dropy nuda !! i zal mi jego stawow !
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
Sebcioo
Kontakt:

interesujecei sie jego stawami , a wlasnie ciekwae w jakim stanie sa wasze ?! Interesujcie sie soba a nie kims !!! On i tak was nieposłucah :pp zeby przestal latac te dropy ... wiec ta dyskusja na temat jego stawow jest bez sesu !!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Sebcioo weź Ty się lepiej za naukę języka polskiego.
Bajzel masz w poście taki , że nie sposób dociec o co Ci biega. :evil:
draah
Kontakt:

Post autor: draah »

Uwazam że to co robi jest nieodpowiedzialne. Prosze Was, nie mówcie mi że kocha to co robi, bo to co robi, robi bez umiejętności i zagraża to jego zyciu i zdrowiu. Jak się rozwali to mama i tata zapłacą za jego składanie, albo zapłaci ichniejszy ZUS, a ja tego nie popieram, bo zus płace i nie chcę finansowac rekonwalescencji debili, wole mieć lepsze leczenie jak będę miał pecha i mi strzeli opona na zawodach. Rzucanie kaskiem jest ok, ale on to robi na pokaz i to jest głupawe, no przecież to widać. Nie ma nic złego w skakaniu 86m gapów choćby machając pytą oburącz, ale potrzebne jest do tego doświadczenie które sprawia że 86m to kolejny krok, po udanych i sprawdzonych 85. To jak płynięcie do mety po trasie DH która na poczatku przygody z rowerem wydaje się nie do zejścia piechotą.
A typ nadupca na dropy nad którymi nie ma żadnej kontroli, gdzie tu sens i podziw? Jak ktoś pisze o czymś takim że on kocha, że to wielkie, to mysle sobie: emo bełkot. Powtarzam tu chodzi o życie, zdrowie, odpowiedzialność i moje składki ZUS!
Tak wiem, jestem lamus.
wycieczki w góry
mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

Zus srus. I tak prawie wszystko kradna
Sebcioo
Kontakt:

Taka jest prawada zgadzam sie z toba deaah ... ale szkoda tym zawracac glowy bo on to robil i bedize robil !!! i tyle koniec kropka !!
draah
Kontakt:

Sebcioo pisze:z mojego punktu widzenia ... rider kocha to co robie , ale niemysli o przyszłosci co moze mu sie stac ... . Prubuje odreagowac to wszystko ... (moze akurat to mu pomaga) , zreszta wiem jak to jest :pp
Nie wiem na ile się ze mną zgadzasz bo właśnie skrytykowałem m.in. to co napisałeś.

mas1o pisze:Zus srus. I tak prawie wszystko kradna
Okradają, wiem, ale rusz żesz mózgiem: jak Ci kradną radio z auta, to wszystko jedno czy dziubną Ci też to co masz w schowku? Z tymi składkami to raczej żart, ale chodzi mi o eskalację przykładu.
wycieczki w góry
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

koles kupilby sobie lepsze buty bo mu caly czas spadaja :( masakra czyz nie?
draah
Kontakt:

Marcio, myślisz że się czepiamy? jaaaasne...
wycieczki w góry
ODPOWIEDZ