Jezdzilem caly sezon na SRS i ani razu lancuch mi nie spadl, pod tym wzgledem polecam. jest pancerny, ale ta waga odstrasza, kupuj lepiej lg1 tez bardzo dobry napinacz i nie bedziesz mial z nim problemow.
ja jezdziłem z SRS sezon i również łańcuch mi nie spadł.Jest ciężki ale mocny choć mi się popsuła ta rolka dolna;/ i teraz kupiłem bs dsx c4 i pod względem wykonania e13 wymiata bo c4 jest nie najlepiej wykonane i jest takie "gumowe".Na lg1 nie jedziłem ale sie przymierzam bo i wagowo spoko i bardzo duzo ludzi chwali sobie.pozdro
nowykik szczerze to to jest mocno duza waga. Mój mega wielki napinacz z podwójnym bashem ( z obu stron zebatki) wazy cos kolo tego. Szczerze to obecnie z napinek to lg1, g2 od mrp i moze gamuty bym rozwazal. Ew. Czekal na to co Mozart wydaje.
jeśli można podepnę sie do tematu mianowicie potrzebuje napinacza który mi obsłuży zębatkę o 42 zębach oraz żeby był kompatybilny z rockringiem ale był sprzedawany bez niego .Nie wiecie może czy Mozart rozprowadza" po cichu" te swoje napinacze prawdę mówiąc bylem na jego napinacz zdecydowany a tu weszły patenty i niema z nim zdanego kontaktu . jeżeli ktoś takowy posiada proszę napiszcie mi go na pm bądź w tym poście:pp
Spaced zrobiłem tylko kilka sztuk. Nie mogę go niestety sprzedawać na szerszą skalę. Będą niedługo inne, również lekkie i "dające radę". Jak jesteś zainteresowany dodatkowymi informacjami, to na PW proszę;)