Hiszpański - pomocy.

Monx
Kontakt:

Hiszpański - pomocy.

Post autor: Monx »

Lubię aktywnie spędzać wakacje. Preferuję podróże do Szwecji i Kanady. Chętnie odwiedzam miasta w górach. Mogę tam jeździć na rowerze. Musze mieć wokół wiele restauracji i sklepów. Preferuję hotele i apartamenty. Muszę mieć dostęp do internetu i telewizor. Lubię odwiedzać okoliczne bary i rozmawiać z ludźmi. Najchętniej wyjeżdżam w lipcu. Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny.

Taki oto prosty tekst na hiszpanski musze miec przetłumaczony ( nie translatorem bo robi to źle ).
Ktoś pomoże?
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Angielski, niemiecki, francuski, rosyjski umiem ale hiszpańskiego akurat nie więc nie bądź w gorącej wodzie kąpany, trzeba czekać albo mogłeś wcześniej pomyśleć nie na ostatnią chwile ;P
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Bombell ty cholera duzo wolnego czasu masz :P
Speed_Street
Kontakt:

Post autor: Speed_Street »

Bombell to w ramach nauki przetłumacz ten tekst kolegi na te jezyki które znasz ;D SPRAWDZIMY CIE :D :wink:
Bombell
Kontakt:

Gdybym nie musiał zakuwać na egzamin z metodyki chętnie bym przetłumaczył ;D
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Jak znajde troche czasu to sie podejme, bo sie hiszpanskiego uczylem z rok ;)..
Bombell
Kontakt:

Monx pisze:Lubię aktywnie spędzać wakacje. Preferuję podróże do Szwecji i Kanady. Chętnie odwiedzam miasta w górach. Mogę tam jeździć na rowerze. Musze mieć wokół wiele restauracji i sklepów. Preferuję hotele i apartamenty. Muszę mieć dostęp do internetu i telewizor. Lubię odwiedzać okoliczne bary i rozmawiać z ludźmi. Najchętniej wyjeżdżam w lipcu. Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny.
Michal4X O ten chyba chodzi.
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Tak wiem, teraz zauwazylem.. Zmeczony juz dzisiaj jestem :P.. Jutro sie postaram za to wziasc ;)..
KUPERnick
Kontakt:

Post autor: KUPERnick »

Me gusta vacaciones activas. Prefiero viajes a Suecia y Canada. Visito las ciudades en montanias con gusto. Puedo ihr a la bicicleta ahi. Tengo que tener muchas restaurantes y tiendas alrededor me.Prefiero hoteles y apartamentos. Tengo que tener acceso de internet y TV. Me gusta visitar bares alrededores y hablar con la gente. Viajo en julio con gusto. Quito siempre camera con mi.

To tak jakoś będzie.
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

napisz na do mnie gg 2101000 moze cos sie poradzi :)
ODPOWIEDZ