Guarana - jakie efekty ?

Zaborowski1
Kontakt:

Guarana - jakie efekty ?

Post autor: Zaborowski1 »

Witam ,

chciałbym kupic guarane bo zaspany cały czas jestem pomimo ze spie duzo , a podobno efekty sa bardzo dobre . Czy ktos z was korzysta z guarany zmielonej bo taka bym kupował ? i czy bezpiecznie kupowac to przez allegro ?
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Zaborowski1 to dziala tylko kilka przez jakis czas. Na cały dzien cie nie postawi. Wysiłku ci brakuje, swiatla etc. Zauwazylem, tez ze pomaga mi jak mam tryb spania normalny (niezaleznie od długosci bo zawsze po 8h spie), a nie 3-11 :P
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

Zaborowski1 pisze:bo zaspany cały czas jestem pomimo ze spie duzo
idź do dietetyka, może coś ci pomoże :roll:
Wjtk
Kontakt:

Post autor: Wjtk »

Zaborowski1 odpowiednia higiena snu to nie spanie dużo, ale w miarę możliwości tyle samo, bez drzemek w trakcie dnia. Oczywiście musi to być jakaś granica rozsądna jak właśnie 8h. Na mnie osobiście praktycznie nie działa kofeina, ani większość pobudzaczy, czasami lubię wieczorem przed spaniem do książki wypić redbull-a. Jeśli chodzi o zaspanie to najlepiej jakakolwiek aktywność fizyczna najlepiej na swieżym powietrzu.
[b] Monkeyman [/b]
Moskit
Kontakt:

Post autor: Moskit »

To może śpij mniej :) ja jak śpię za długo to potem mnie tak muli że nie idzie wyrobić :P
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Wjtk pisze:Jeśli chodzi o zaspanie to najlepiej jakakolwiek aktywność fizyczna najlepiej na swieżym powietrzu.
polecam.. jak po szkole jestem zmeczony to ide pojezdzic na rowerze i do wieczora ani troche mi sie nie chce spac :)
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

Snu regularnego nie zastąpi nic, ale jak chcesz pobudzacza do kupuj Yerbe mate ;) Efekt wypicia dużej kawy i izotonika (zawiera witaminy, cukry proste, oczyszcza organizm). Jak dla mnie zajefajna sprawa ;) a jak chcesz poczytać i się rozglądnąć za tym to polecam www.yerbamarket.com, a nie herbaciarnie, bo tam jest 3x drożej :)
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

ja polecam matrix kreatynowy NitroBolon Energizer firmy trec, bardziej to na silownie ale kopie i pobudza, a przed roweremw sam raz:)
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

emhyr ciekawe jak będzie wyglądał po paru zażyciach kreatyny, jak nie będzie miał po niej treningu?...:D
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
olekdh
Kontakt:

Post autor: olekdh »

masz yerbe w dimmers time jest na rynku gdzieś w okolicach mikołajskiej, ewentualnie kup sobie dobrą kawę w pożegnaniu z afryką, i nie kupuj palonej yerby bo smakuje... dość dziwnie i na pierwszy raz zraża, do do guarany to mam kolegę który tym handluje, mówi że wchodzi ładnie ale to się do kawy dodaje
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Zaborowski1 guarana ale w czystej postaci działa kilkanaście godzin, sam mam kłopoty z ciśnieniem i jak kawy nie sieknę z rana to w mieszaną pogodę mam zwałę....stosowałem w długim okresie guaranę i działala doskonale, bez ubocznych efektów jakie dale bull, kawa czy inne energy drinki....jak masz kogoś kto z herbalife ma coś wspólnego to w ich kolekcji diet jest taki zestaw który zawiera guaranę w odzielnym opakowaniu i możesz to kupić bez problemu. 800mg to wystarczająca dawka na cały dzień działania w dobrej formie.

emhyr ciekawe jak będzie wyglądał po paru zażyciach kreatyny, jak nie będzie miał po niej treningu?...smile
kreatyna nie jest szkodliwa i nie ma znaczenia czy ciskasz sztangę czy biegasz po lesie...mięsnie same nie rosną, mięśnie rosną w trakcie regeneracji po treningu ;) Kreatyna się sprawdza ale nie u wszystkich, pierwszy strzał jest widoczny na masie bo zatrzymuje wodę w ciele i waga rośnie, przestajesz stosować to woda ucieka i jest normalnie, połączona z treningiem daje efekty pozytywne...tylko musisz trenowac a nie jeść i czekac na wynik...opuchlizna a muskulatura to inna sprawa ;)

herbata też podkręca ;) a najlepiej działą zdrowy tryb życia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Konan1994
Kontakt:

Post autor: Konan1994 »

Kreatyna to jest suplement diety, jeśli Ci czegoś w dicie brakuje to bierzesz Kreatynę. Schodek ma racje mięśnie rosną podczas regeneracji po treningu. Najlepiej jak jesteś ospały, to wypij kawę lub jakiś napój energetyczny który zawiera kofeinę(Tiger itp).
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Konan1994 coraz czesciej sie słyszy jak napoje typu tiger czy Red bull sa cholernie nie zdrowe wiec wole korzystac z gurany.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

kup sobie pigułe w dopalaczach ;d a jak zarzucisz dwie to bedzie nakrecony latał przez dwa dni :)
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek kreatyna nie jest szkodliwa dopóki nie bierzesz jej przez długi okres czasu. Wtedy nerki moga sie gorzej poczuc ;)
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

wszystko co cie przyspiesza po dluzszym okresie przestaje dzialac i wtedy bez tego jest jeszcze gorzej. zacznij regularnie jesc , spac i unikaj stresu a bedziesz sie dobrze czul.
Schodek
Kontakt:

Spacedjak ktoś je mięso to całe życie wchłania kreatynę i jakoś żyje ;) kreatytna występuje naturalnie w mięsie.

Wszystko w dużych ilościach może być szkodliwe, marchewka,jabłko,cebula...kratyna stosowana w seriach jako suplement diety przy okazji treningu sportowego szkodliwa nie może być jeśli brana jest w odpowiednich dawkach ;) Wsztsko trzeba stosowac z głowa

jak będziesz dzień w dzień śmigał na rowerze po 200km to po iluś dniach będziesz przemęczony i dupa z wyników ale gdy zastosujesz odpowiedni cykl treningowy to możesz zostac mistrzem świata :)

Zaborowski1 tak jak pisałem poszukaj herbalife...dobra czysta guarana, od dawna stosowana...

w ameryce południowej to inne liście się ssie..
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek wiem ale w znacznie mniejszych ilosciach. Ja nie mówie, ze sama w sobie jest szkodliwa bo sam stosuje. Ale warto wspomniec o szkodliwosci bo słyszałem o debilach co stosowali to jako ciagły suplement diety, zamiast w seriach. Wiele suplementów mozna tak ale kretke reczej nie.
Schodek
Kontakt:

większość porcji jakie się zaleca na opakowaniach jest dla mega siłaczy co zapotrzebowanie mają na innym poziomie...normalny człowiek 1g krety na dzień stosowac moiże i efekty będą.

Pamiętajcie że takie suple są mega czyste i są wchłaniane w organizm bez wielkich strat 30g białka w proszku to tak jak dwa obiady !!!
ODPOWIEDZ