Hiszpański - pomocy.
Hiszpański - pomocy.
Lubię aktywnie spędzać wakacje. Preferuję podróże do Szwecji i Kanady. Chętnie odwiedzam miasta w górach. Mogę tam jeździć na rowerze. Musze mieć wokół wiele restauracji i sklepów. Preferuję hotele i apartamenty. Muszę mieć dostęp do internetu i telewizor. Lubię odwiedzać okoliczne bary i rozmawiać z ludźmi. Najchętniej wyjeżdżam w lipcu. Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny.
Taki oto prosty tekst na hiszpanski musze miec przetłumaczony ( nie translatorem bo robi to źle ).
Ktoś pomoże?
Taki oto prosty tekst na hiszpanski musze miec przetłumaczony ( nie translatorem bo robi to źle ).
Ktoś pomoże?
-
- Kontakt:
Michal4X O ten chyba chodzi.Monx pisze:Lubię aktywnie spędzać wakacje. Preferuję podróże do Szwecji i Kanady. Chętnie odwiedzam miasta w górach. Mogę tam jeździć na rowerze. Musze mieć wokół wiele restauracji i sklepów. Preferuję hotele i apartamenty. Muszę mieć dostęp do internetu i telewizor. Lubię odwiedzać okoliczne bary i rozmawiać z ludźmi. Najchętniej wyjeżdżam w lipcu. Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny.
Me gusta vacaciones activas. Prefiero viajes a Suecia y Canada. Visito las ciudades en montanias con gusto. Puedo ihr a la bicicleta ahi. Tengo que tener muchas restaurantes y tiendas alrededor me.Prefiero hoteles y apartamentos. Tengo que tener acceso de internet y TV. Me gusta visitar bares alrededores y hablar con la gente. Viajo en julio con gusto. Quito siempre camera con mi.
To tak jakoś będzie.
To tak jakoś będzie.
http://www.maxxoponyrowerowe.pl