Rama do dh - Ktm De Killa? Opinie
Rama do dh - Ktm De Killa? Opinie
cześć!
mam pewne pytanie.. czy wg. was opyla sie kupować ramke KTM DE KILLA? ona jest bez dampera i kosztuje ok.1000zł. i nie wiem czy się opłaca.. jedni mówią, że tak inni, że nie ^^ mój kumpel co jeździ na niej mówi, że jest wypas i wogule opłaca sie ją kupować a znowu inni mówią, że nie ;|
i dlatego zwracam się do was bo tutaj napewno się więcej dowiem czy się ją opyla czy nie ;]
mam pewne pytanie.. czy wg. was opyla sie kupować ramke KTM DE KILLA? ona jest bez dampera i kosztuje ok.1000zł. i nie wiem czy się opłaca.. jedni mówią, że tak inni, że nie ^^ mój kumpel co jeździ na niej mówi, że jest wypas i wogule opłaca sie ją kupować a znowu inni mówią, że nie ;|
i dlatego zwracam się do was bo tutaj napewno się więcej dowiem czy się ją opyla czy nie ;]
w sumie zależy ile rama kosztuje.. ale tak myśle, że 2000zł to już maks.
mi teraz spasiłby full.. a teraz żeby kupić fulla to już cza mieć troche kasy ale kumpel śmiga na tym KTM'ie dosyć sporo i nic mu się w nim nie dzieję a on dosyć ostro śmiga i jeszcze na zawody jeździ... poleca mi tą rame a teraz sam już nie wiem..
albo może polecilibyście mi jakąś dobrą, niedrogą rame do 2000? =]
mi teraz spasiłby full.. a teraz żeby kupić fulla to już cza mieć troche kasy ale kumpel śmiga na tym KTM'ie dosyć sporo i nic mu się w nim nie dzieję a on dosyć ostro śmiga i jeszcze na zawody jeździ... poleca mi tą rame a teraz sam już nie wiem..

albo może polecilibyście mi jakąś dobrą, niedrogą rame do 2000? =]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hansel To była rama w zamyśle do enduro i owszem .... znajdowały sie osoby, które lubiały ją przykatować, lecz nie do tego ją stworzono i trwała nie będzie . Generalnie nie jest warta 1000zł, bo za tauzena można kupić inne ramy, które są bliżej dh - nawet za niewiele więcej Możesz kupić sobie Cane Corso 05 ( ostatnio była na allegro ) , Faithy ( od groma ich ostatnio ) , Big Hity ... naprawdę jest w czym wybierać i myślę, że Znajdziesz fajną ramkę, której bliżej do dh będzie niż temu wynalazkowi KTM-a .
Z innej strony sam Pomyśl... co ma Ci powiedzieć kumpel, który chce Ci ramę sprzedać ? ... wiadomo, ze zachwalał będzie ....
Pozdrawiam !
Z innej strony sam Pomyśl... co ma Ci powiedzieć kumpel, który chce Ci ramę sprzedać ? ... wiadomo, ze zachwalał będzie ....
Pozdrawiam !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: