ogolnie temat mnie smieszy (nie jego pierwotan postac ale to jak na siebei ludzie bluzgaja zal.pl ) sprawa dotyczy foxa 40 a nie boXXera wiec na jakiego grzyba poruszacie ten problme bylo minelo ....)
zaluje ze przeczytalem 2 strone bo nic sie nie dowiedzialem oprocz tego ze ludzie sa prostakamii i prymitywami !
dal "5zl " by sie zastrzelili
zal.pl
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
Coś czuję, że przyjęty będzie widelec zpowrotem i ktoś inny się nadzieje . Patrzcie : http://www.allegro.pl/item567596729_fox_40_polecam.html . Jak dla mnie wygląda to bez żadnych złudzeń jednoznacznie .. do tego ten drobny druczek.
Pozdrawiam !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Znając życie ktoś go kupi.
Ale to on już telefonem zdjęcia nie mógł zrobić ? chyba , że nie ma. BikerJG a jak tam sprawa się toczy?
Wiadomo coś nowego?
I jak z sprawą na policji?
raczej nie ten, gdyz zwrotu mi nikt nie przyjmuje.
Co do sprawy, nic w ciagu 1 dnia sie nie zmienia, policja wzywa na przesluchanie i powoli pojdzie. Podrukowalem wszystkie zdjecia etc i sa juz na policji. Sprawa tak czy inaczej trafi do prokuratury gdyz policja nie ma prawa wydac nakazu zwrotu pieniedzy..
Niby tak , tylko przypominam wszystkim że aukcja allegro jest to umowa między kupującym a sprzedającym , którą można wydrukować i na jej podstawie także działać. Kiedyś była afera koleś wylicytował samochód wart za 100 tyś za trzydzieści z kawałkiem... Sprzedający nie ustawił ceny minimalnej , sąd przyznał rację kupującemu , nie muszę mówić co dalej...
Co nie zmienia faktu że masz dowód przelewu za foxa 40 , którego dostałeś tak czy owak ale dostałeś. Natomiast w aukcji jest 1 zł lecz stan również się z tym nie zgadza. Pomimo tego sądzę że pójdzie gładko i otrzymasz swoje pieniążki. 3mam kciuki ! Pozdro
bylo tak ze kupil jakiegos jeepa za psie pieniadze, koles go nie mial i musial kupic dokladnie takiego samego jak napisal w aukcji i mu za ta kase sprzedac. wiec jak kasy nie dostanie to ten co sprzedal bedzie musial zalatwic takiego foxa jaki jest w aukcji i mu sprzedac za zlotowke
wojtecBikerJG Niestety istnieje realne przypuszczenie, że to ten amortyzator będzie Panowie, bo z tego nicku jest sprzedawany także bullit, który był sprzedawany z nicka osoby, od której BikerJG Kupiłeś fox-a .
Uważam, że Dostaniesz pewnie zwrot, jak ktoś inny się nadzieje i kupi ... Takie numery też niestety są i trzeba się z tym liczyć . Nie mniej jednak, życzę Tobie załatwienia sprawy z korzyścią po Twojej stronie, jak i by się takie numery nie powtarzały ... A wszystkim innym szczęścia, co by pod wpływem chwili nie nadziali się na takiego foxa, bo nie każdy ma nerwy by walczyć o swoje .
Co do jeszcze kupowania okazji i wysokich wymagań w stosunku do owych - To jest jak najbardziej na miejscu ... dziś do mnie doszła przezrzutka XTR rdm960 za 70zł, w bdb stanie, a 2 tyg temu trafiłem jeszcze większą okazję na frame set i wszystko przyszło w lepszym stanie niż było mówione ...
Pozdrawiam i sorry za offtopową koncówke posta, ale nie mogłem się powstrzymać, gdy ktoś uważa, że okazja to odrazu musi być kant ...
Sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
sprzedajacy też może niestety powiedzieć, że nigdzie na aukcji nie jest napisane ze foty ukazują właśnie ten amortyzator, tak samo mogło mu chodzić o z rokiem, że wtedy został zakupiony. Jednak zawsze można zwrócić przedmiot, nie podając przyczyny(lub podajac fałszywą) tak jak było to z nami.