Rower do DH od 600-1000 zł !

strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Złóż sobie najlepiej na początek jakąś tanią dualówke za ok 1500zł.
Xprot

Post autor: Xprot »

lepiej se kup deske albo rolki i kask bo zle z ta kwota trafiles.

poogladaj filmy na desce pograj w tonego 3 i rob inaczej niz wszyscy- jezdzij na desce!!! za 500 masz takiej klasy sprzet jak w dh za 13000 !!!!! nmie masz siana to sie za to nie bierz bo to co oni ci mowia tez sie rozpierdoli za dwa dni i po co wydawac hajs w bloto
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

Nie rozumiecie,ze Z3rbas to jakis dzieciak?
Napatrzyl sie pewnie na fajne rowerki do dh i teraz chce taki za 600-1000zl.
Odrazu widac ze jest zielony w te sprawy.
W tej cenie NIC ciekawego nie zlozyc chodzby do streetu czy dirtu.
Z3rbas
Kontakt:

Post autor: Z3rbas »

hmm moze i sie nieznam bo kurde interesuje sie tym z tydzien i sie tylko spytalem czy da sie cos zlozyc, inni mowie ze nie inni ze tak, pewnie sam se ze spawam jakas rame dokupie pare czesci, wezme pare od starego :P, i zrobie se prowizorke...
hf & gl all
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

z3rbas:
za 1000 zl. to mi ledwo na 1 kolko starczy albo na 1 hamulec a ty ********** ze kurwa rower za 1000 chcesz
porzadna rama do dh do wydatek 8 000(osiem tysiecy) zlotych w gore
amortyzator zjazdowy kosztuje od 3000zl.
dobre kola do dh kosztuja 1500+
fajny rower do Dh to wydatek ok. 20 000zl.( dwadziescia tysiecy)
a sredniej klasy rower zjazdowy to koszt 10-15 tysiecy
A TY KURWA CHCESZ 1000ZL WYDAC??
ehh idz lepiej sie lalkami pobaw
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

jak to mi raz kumpel w serwisie powiedzial: po co pakowac tyle kasy w rower? makrokesz wyglada przeciez tak samo! tak wiec radze makrokesza i mozesz zaczac porzadne skoki z kraweznikow, jeszcze ci na piwo zostanie, tylko nie wiem czy za taka kase kupisz na trojszprychowych kolach- podobno modne, ale z drugiej strony podobno takie kradna, wiec moze to i lepiej...
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Nawet rower urzywany to wydatek min 5000 zl, ale pamietaj, ze jest mnostwo czesci do wymiany- klocki, lancuch, linki. Pozniej predzej czy pozniej cos sie polamie to kolejne koszty. No do tego opony, detki itp. DH tp drogi sport i raczej nic nie kupisz w cenie tysiaca zlotych. Swoja droga, co to z kolo, ktory uwarza, ze za 1000 mozna zrobic rower do zjazdu?
barTiq
Kontakt:

Post autor: barTiq »

jak przeczytalem sama nazwe tematu to mi sie smiac zachcialo ale...

jak chcesz troche poskakac to mozesz podokladac teraz do swojego rowerka!

szerokie opony - 80zl
kiera gieta zoom - 40zl
mostek krotki zoom - 40zl
MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

heh :) nie ma chyba taniego roweru do dh :P chyba ze makrokesz do dh <lol>
ja tam swoja droga zawsze marzylem o takim rowerze z marketu ktory zamiast szprych ma takie te, no 3 takie odchodzace patyki, jak alufelgi w samochodzie.. to jest boskie i slodkie... aaaaaaaaaa... aaaaaaahhh :) takie kolorowe sa te rowery, i nawet z alufelgami
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

u mnie w miescie jeden gosciu kupil od jakiegos teamu DH z USA Gianta ATX za 3000 (trzy tysiace) zl ! ! ! kolo jest niezly bo rower do DH a on smiga street jego najwyzszy skok to skok z murku ktory mial okolo 50 cm :/ normalnie az mi goscia zal!
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No cóz, powiem ze ja ten sam problem miałem i mam do tej pory. Kupiłem sobie dragstara uzywanego do przodu dałem manitou six comp-a tez uzywanego i jezdze tez troche dh i street i dirit. Mam pieniadze to zawsze cos wymienie i powolutku bede nabierał umiejetnosci a i sprzet bedzie coraz lepszy. Sadze ze jak kasy brak to taki sposob jest odpowiedni.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
@
Kontakt:

Post autor: @ »

[quote="barTiq"]

kiera gieta zoom - 40zl
l[/quote]
Jak sie nieznasz na cenach to nieoszukuj innych kiera zooma kosztuje 17 zł:P alu i 4mm gięta oczywiście:P za 40 zł to można mieć ameobe:P:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=447751
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

U mnie tez bida i teraz bede dualowke skuadal. Planowany koszt to do 2000 zl <- taniej ciezko cos sensownego, na szczescie parte czesci mi zostalo po rowerkach, co juz poszly w rozsypke :]
Na razie katuje 6cioletniego 'makrokesza' co jeszcze zyje (cud! <- dobry egzemplarz sie trafil)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Dh to drogi sport i mysle ze zdajesz sobie z tego sprawe. Rower za 600 - 1000 zł kupisz, oczywiście ale ten rower bedzie mial tylko geometrie roweru downhillowego. Jak dobrze trafisz, to rower na pewno bedzie dobrze działał ale takich szalenstw jak w dh nie wytrzyma.

Wybacz stary ale taka prawda.

Wiesz zawsze mozesz jezdzic w dh na tanim sprzecie ale ... daleko masz do serwisu ?
o(^_^)o
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

hmm jezeli sie interesujesz od tygodnia, to najpierw odpowiedz sobie (i nam) na pytanie: czy rozrozniasz dokladnie dyscypliny rowerowych sportow extremalnych: dual, dirt, dh, freeride czy street albo trial.... popytaj sie, zastanow czy nie wystarczy ci dualowka... a bike do dualu juz ci ludzie wyzej proponowali... dh to troche inna bajka i rower do dh kosztuje kilkakrotnie wiecej niz dualowka czy streetowka

na rowerach proponowanych wyzej moglbys ROZPOCZAC smiganie na dircie, dualu, streecie, probowac trialu... zreszta PROBOWAC dh tez bo i tak odrazu w gory nie pojedziesz (chyba ze tam mieszkasz :P) a w kazdym razie super hardcoru odrazu nie odstawisz... takze bike wytrzyma a ty mozesz sie okreslic

PS zastanow sie co piszesz bo po tym 'fu all muhha' to zamiast odpowiadac na pytanie mialem ci ochote napisac 'wyypierdalaj :/' takze jak juz zadajesz pytanie na forum to sluchaj odpowiedzi...

PS2 woguleile ty masz lat? tak bez zlosliwosci sie pytam...
http://bodzio.pinkbike.com/
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Słuchaj kup se katalog rowerowy za 25 zeta 9wydatek nie duży a przyda sie). Dokładnie go przewertuj, poczytaj, porónuj produkty, poczytaj ich zastosowania, wtedy nabierzesz chociaż troche wiekszego światopoglądu rowerowego i bedziesz mniej wiecej wiedział co sie z czym je i co za ile...i tyle :p
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

kurde poczytaj forum

za 600 zł to możesz makro kesha fulla kupić i coś w nim powymieniać

taka prawda
A tam
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Z3rbas milego spawania.. Jak bedziesz spawal to wyspawaj jeszcze jakies konkretne felgi.
Badzmy realistami.. To sie nie da :)
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Słuchajcie jemu jest potrzebna dualówka na której bedzie mógł sobie troche poskakać i nie zrobi sobie/rowerowi krzywdy. Cszyvy napisałem że sztywny bo magik to ja nie jestem żebym składał rowery z amorem za 1000zł :D Ale ja ci moge mojego rst razem ze sterami za jakieś 70/80zł jak jesteś zainteresowany to wal na gg 8002073
Zablokowany