jak sie wybijać na chopie
jak sie wybijać na chopie
siemka
zauważyłem że niektórzy jak latają na chopach (dircie) to jakoś się zajebiście wysoko wybijają :]
jak to sie robi ?? czy trzeba z banego ciągnąć czy jak ????
zauważyłem że niektórzy jak latają na chopach (dircie) to jakoś się zajebiście wysoko wybijają :]
jak to sie robi ?? czy trzeba z banego ciągnąć czy jak ????
Duzo zalezy od hopy ale wybicie tez jest wazne. Jak najezdzasz na wybicie to uginasz lekko nobi w kolanach i jak jestes przy samym wybiciu to ciagniesz rower, nie z bannego tylko tak jak bys 2 kolami naraz chcial skoczyc, potem w locie kontrujesz zeby sie dobrze na ladowanie zlozyc. Niektorzy jeszcze staraja sie miec nadgarstki hmmmm jak by to wytlumaczyc. Prostapadle do kierownicy i rownolegle do ziemi. (chyba mi sie udalo :)
to wszystko. Przynajmniej ja tak robie.
GL&HF
to wszystko. Przynajmniej ja tak robie.
GL&HF
jak chcesz wysoko i daleko latac to rozpedz sie w moc i na hopie jak juz sie wybijasz zrob taki roch tak jak bys chcial dwoma kolami podskoczyc do gory.Troche treningu i wyczajsz o co chodzi. a jeszcze jedno jak masz zjazd maly na hopie i nie uformowany (wiesz o co biega) to wyciognij wyzej przednie kolo bo po iluz set tam skokach ktore oddaje sie w miesiacu amor moze ci siasc.oczywiscie nie za wysoko je wyciogaj.raz mialem przypadek ze tak zrobilem to wyszedl mi manual na zjezdzie ale nie mialem lapy na hamulcy i wylodowalem na plecach:))
fachura przmowila...............
"wyciognij wyzej przednie kolo bo po iluz set tam skokach ktore oddaje sie w miesiacu amor moze ci siasc"
LOLOLOLOLOLOLOL
ROTLFROTFLROTFL
moze jeski ma nalepke rst albo zoom
na ladowanie sie nie powinno spadac tylko wjezdzac z powietrza....... a wybicie? nie wychylaj sie do tylu bo polecisz na plecy zrob cos jak bany na wybiciu ale nie odchylajac sie do tylu ( nieda sie wytlumaczyc, trza probowac)
i pamietaj zeby sie na ladowanie zlozyc........
"wyciognij wyzej przednie kolo bo po iluz set tam skokach ktore oddaje sie w miesiacu amor moze ci siasc"
LOLOLOLOLOLOLOL
ROTLFROTFLROTFL
moze jeski ma nalepke rst albo zoom
na ladowanie sie nie powinno spadac tylko wjezdzac z powietrza....... a wybicie? nie wychylaj sie do tylu bo polecisz na plecy zrob cos jak bany na wybiciu ale nie odchylajac sie do tylu ( nieda sie wytlumaczyc, trza probowac)
i pamietaj zeby sie na ladowanie zlozyc........