V Targi ROWERY 2009
Heh... Szkoda że w Polsce ciężko o konkretne targi niewiele na tych można było nowości zobaczyć. Sporo sprzętu było z 2008 roku np ten Lapierre do DH, widocznie nie mieli jeszcze modelu z tego roku:-( jak pytałem o cenę to właśnie ze względu na stary rocznik można było go kupić taniej... Jak dla mnie to brakowało drugie tyle firm na tych targach...
No ride... No Life...
rafimax jeszcze przed spadkiem złotego tego lapierre w srodku sezonu pewnie mozna było miec duzo taniej niz poreba ofertowała. Podejzewam, ze nawet ta znizka tej ceny nie przebije. Zreszta jak na magazynie sa jeszcze to pewnie dalej mozna taniej załatwic niz poreba bo oni maja głupie ceny.
rafimax ja bede wspieraac dystry jak beda sie powaznie zachowywac. U poreby nigdy nie kupie bo nie wiedza co sprzedaja, nie mieli do niedawna prawie wcale ram mtb na składzie i udzielaja durnych odpowiedzi (do tego dosc opryskliwie). Dziekuje wole wesprzec sklep, któremu zalezy.
rafimax ja bede wspieraac dystry jak beda sie powaznie zachowywac. U poreby nigdy nie kupie bo nie wiedza co sprzedaja, nie mieli do niedawna prawie wcale ram mtb na składzie i udzielaja durnych odpowiedzi (do tego dosc opryskliwie). Dziekuje wole wesprzec sklep, któremu zalezy.
niedawno wróciłem z targów i sadze za było dość spox Specialized miał spox rowerki i spox naklejki ;pp xDD a co do bomber girl to były tylko plakaty ;pp oczywiście wziąłem jeden xD niestety jak mówicie jeszcze karpiel i stanowisko Dun con'a było spox ale wiecie narzekacie ze 20zl płacicie a ja się wbiłem za dychę ;pp przy wyjściu przy rowerkach jakiejś niemieckiej firmy znalazłem taka zajebiaszczy patent zmiany regulacji ;pp za pomocą przycisku na kierze przechylałeś się albo w tył (wtedy miałeś rower do DH\FR a jak przechylałeś do przodu to miałeś rowerek do jeżdżenia pod górkę) fajna sprawa ale nie pamiętam już niestety firmy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie na poczatku wstep miałbyc po 10 zł a potem nagle za 20 zeta sie zrobił
ale db walić to
Wystawe oceniam na 5/10
Dosyć duzo Ciekawych firm jak lapierre , giant , romed , specialized , duncon , dartmoor ale nie było to "opakowane"w apetyczny sposób
Można było wyrwać naklejki ze speca i bidony
A w Wawe odwiedzilismy z rowerami i znalezlismy pare "dzikich" miejscówek po targach
Btw. nie wiedziałem ze Maja Włoszczowska tak drobna jest

Wystawe oceniam na 5/10
Dosyć duzo Ciekawych firm jak lapierre , giant , romed , specialized , duncon , dartmoor ale nie było to "opakowane"w apetyczny sposób

Można było wyrwać naklejki ze speca i bidony

A w Wawe odwiedzilismy z rowerami i znalezlismy pare "dzikich" miejscówek po targach

Btw. nie wiedziałem ze Maja Włoszczowska tak drobna jest