Guarana - jakie efekty ?
-
- Kontakt:
Guarana - jakie efekty ?
Witam ,
chciałbym kupic guarane bo zaspany cały czas jestem pomimo ze spie duzo , a podobno efekty sa bardzo dobre . Czy ktos z was korzysta z guarany zmielonej bo taka bym kupował ? i czy bezpiecznie kupowac to przez allegro ?
chciałbym kupic guarane bo zaspany cały czas jestem pomimo ze spie duzo , a podobno efekty sa bardzo dobre . Czy ktos z was korzysta z guarany zmielonej bo taka bym kupował ? i czy bezpiecznie kupowac to przez allegro ?
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
Zaborowski1 odpowiednia higiena snu to nie spanie dużo, ale w miarę możliwości tyle samo, bez drzemek w trakcie dnia. Oczywiście musi to być jakaś granica rozsądna jak właśnie 8h. Na mnie osobiście praktycznie nie działa kofeina, ani większość pobudzaczy, czasami lubię wieczorem przed spaniem do książki wypić redbull-a. Jeśli chodzi o zaspanie to najlepiej jakakolwiek aktywność fizyczna najlepiej na swieżym powietrzu.
[b] Monkeyman [/b]
-
- Kontakt:
Snu regularnego nie zastąpi nic, ale jak chcesz pobudzacza do kupuj Yerbe mate
Efekt wypicia dużej kawy i izotonika (zawiera witaminy, cukry proste, oczyszcza organizm). Jak dla mnie zajefajna sprawa
a jak chcesz poczytać i się rozglądnąć za tym to polecam www.yerbamarket.com, a nie herbaciarnie, bo tam jest 3x drożej 

masz yerbe w dimmers time jest na rynku gdzieś w okolicach mikołajskiej, ewentualnie kup sobie dobrą kawę w pożegnaniu z afryką, i nie kupuj palonej yerby bo smakuje... dość dziwnie i na pierwszy raz zraża, do do guarany to mam kolegę który tym handluje, mówi że wchodzi ładnie ale to się do kawy dodaje
Zaborowski1 guarana ale w czystej postaci działa kilkanaście godzin, sam mam kłopoty z ciśnieniem i jak kawy nie sieknę z rana to w mieszaną pogodę mam zwałę....stosowałem w długim okresie guaranę i działala doskonale, bez ubocznych efektów jakie dale bull, kawa czy inne energy drinki....jak masz kogoś kto z herbalife ma coś wspólnego to w ich kolekcji diet jest taki zestaw który zawiera guaranę w odzielnym opakowaniu i możesz to kupić bez problemu. 800mg to wystarczająca dawka na cały dzień działania w dobrej formie.
Kreatyna się sprawdza ale nie u wszystkich, pierwszy strzał jest widoczny na masie bo zatrzymuje wodę w ciele i waga rośnie, przestajesz stosować to woda ucieka i jest normalnie, połączona z treningiem daje efekty pozytywne...tylko musisz trenowac a nie jeść i czekac na wynik...opuchlizna a muskulatura to inna sprawa 
herbata też podkręca
a najlepiej działą zdrowy tryb życia
kreatyna nie jest szkodliwa i nie ma znaczenia czy ciskasz sztangę czy biegasz po lesie...mięsnie same nie rosną, mięśnie rosną w trakcie regeneracji po treningu
emhyr ciekawe jak będzie wyglądał po paru zażyciach kreatyny, jak nie będzie miał po niej treningu?...smile

herbata też podkręca

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Spacedjak ktoś je mięso to całe życie wchłania kreatynę i jakoś żyje
kreatytna występuje naturalnie w mięsie.
Wszystko w dużych ilościach może być szkodliwe, marchewka,jabłko,cebula...kratyna stosowana w seriach jako suplement diety przy okazji treningu sportowego szkodliwa nie może być jeśli brana jest w odpowiednich dawkach
Wsztsko trzeba stosowac z głowa
jak będziesz dzień w dzień śmigał na rowerze po 200km to po iluś dniach będziesz przemęczony i dupa z wyników ale gdy zastosujesz odpowiedni cykl treningowy to możesz zostac mistrzem świata
Zaborowski1 tak jak pisałem poszukaj herbalife...dobra czysta guarana, od dawna stosowana...
w ameryce południowej to inne liście się ssie..

Wszystko w dużych ilościach może być szkodliwe, marchewka,jabłko,cebula...kratyna stosowana w seriach jako suplement diety przy okazji treningu sportowego szkodliwa nie może być jeśli brana jest w odpowiednich dawkach

jak będziesz dzień w dzień śmigał na rowerze po 200km to po iluś dniach będziesz przemęczony i dupa z wyników ale gdy zastosujesz odpowiedni cykl treningowy to możesz zostac mistrzem świata

Zaborowski1 tak jak pisałem poszukaj herbalife...dobra czysta guarana, od dawna stosowana...
w ameryce południowej to inne liście się ssie..
większość porcji jakie się zaleca na opakowaniach jest dla mega siłaczy co zapotrzebowanie mają na innym poziomie...normalny człowiek 1g krety na dzień stosowac moiże i efekty będą.
Pamiętajcie że takie suple są mega czyste i są wchłaniane w organizm bez wielkich strat 30g białka w proszku to tak jak dwa obiady !!!
Pamiętajcie że takie suple są mega czyste i są wchłaniane w organizm bez wielkich strat 30g białka w proszku to tak jak dwa obiady !!!