[Łysica - Góry Świętokrzyskie] Są jakies traski?

ruckus
Kontakt:

[Łysica - Góry Świętokrzyskie] Są jakies traski?

Post autor: ruckus »

Witam!
Czy ktoś się orientuje czy da rade pozjeżdżać tam na rowerze? A możę są znane komuś jakieś traski? Z tego co czytałem to wokół szczytu jest ścisły rezerwat. Szukam jakiś znośnych miejscówek jak najbliżej Warszawy (Góra Kamieńsk koło Bełchatowa jest mi znana)
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

Teren o który sie pytasz swietnie nadaje sie do jazdy na rowerze :) Jednak nie licz na czysty dh. Rower do enduro to najlpeszy wybór... jest sporo dopodjechania/wprowadzenia... na zjazdach tez trzeba uwazac na pieszych i strażników parku.

Jeśli dh to na Telegrafie w samych Kielcach.
muffini
Kontakt:

Post autor: muffini »

Zgadzam się z kubabike, jeżdżę często po g. świętokrzyskich ale tak bardziej endurowo,
ew. po królewskim szlaku zjazd to już podchodzi pod dh.

zobacz temat sprzed roku:

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... highlight=
fr1
Szymon331
Kontakt:

Post autor: Szymon331 »

Właśnie. Poszukuję tras zjazdowych. Ostatnio (to jest w zeszłą Niedzielę) na Telegrafie było sporo ludzi z rowerami. Pomijam fakt że jeszcze odbywały się zawody narciarskie ;) Ale ile można jeździć na tym jednym szczycie. Mam samochód. Zna ktoś jakieś ciekawe trasy (większe góry) w okolicy Kielc? Powiedzmy w promieniu 100km bo nie chcę paru godzin w samochodzie spędzać. Widzę są tu ludzie z Kielc więc może gdzieś się udajecie na DH?
ODPOWIEDZ