rower do DH do 800zł [mam photos]
-
- Kontakt:
full universalny
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30171822
długi mostek jak do trialu
hamulce do dh
4 zawias do fr i dh
mało skoku do dualu
3 zębaty do XC
nóżka do trekingu
fajne to
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30171822
długi mostek jak do trialu
hamulce do dh
4 zawias do fr i dh
mało skoku do dualu
3 zębaty do XC
nóżka do trekingu
fajne to
A tam
-
- Kontakt:
z tego rometa się nie śmiejcie. ten rower będzie kiedyś miał wysoką wartość muzealną, poza tym stare rowery są w wielu przypadkach lepsze i mniej awaryjne od tego co mają niektórzy z nas(i nie chodzi o makro).
na starych bikach się niezbyt znam, ale qmpel ma jakiegoś niemca z 36 roku, tam są takie rozwiązania, że głowa boli. hamulec w piaście działa na zasadzie jakiegoś ślimaka(spirali), który jest jakby rozpychany, qmpel mówił, że jak to zobaczył to stwierdził, że to powinno łamać ramę, a jednak działa od 68 lat...
na starych bikach się niezbyt znam, ale qmpel ma jakiegoś niemca z 36 roku, tam są takie rozwiązania, że głowa boli. hamulec w piaście działa na zasadzie jakiegoś ślimaka(spirali), który jest jakby rozpychany, qmpel mówił, że jak to zobaczył to stwierdził, że to powinno łamać ramę, a jednak działa od 68 lat...
to ja wam powiem skad :)
ja jak bylem maly i glupi :) jezdzilem na 19 calowej ramie i jezzilem "xc".Pewnego razu pojechalem i na snowbordowej spotkalem gosci dh (bylo to z 4,5 lat temu mowe nawet dawniej) nie mogle sie napatrzec na ich dwupolkowe widelce,tak mi sie podobaly ze sam zapragnalem.
POjechalem do sklepu i mowie do goscia ze chce dwupolke,on popatrzyl na moj rower i powiedzial "chlopie,to ci wyrwie glowke!!!" na co ja pomyslalem - EEE PI E DOLI- i pojechalem do innego sklepu,potem zaczalem zbierac kase na tego amora i nikt jakos nie mogl mnie przekonac ze jestem ******.
Tak samo maja ci ludzie ktorzy uwzaja supermarkety za rowery do dh :/ ,ile razy macie ze ktos do was podchodzi i mowi "o swietny rower,napewno duzo kosztowal ,pewnie z 1500zl :/" co takiemu czlowiekowi odpowiedziec?? "nie prosze pana 5500zl ale chcialbym takiego za 12000zl" to pomysli ze jestem jebniety :/
ja jak bylem maly i glupi :) jezdzilem na 19 calowej ramie i jezzilem "xc".Pewnego razu pojechalem i na snowbordowej spotkalem gosci dh (bylo to z 4,5 lat temu mowe nawet dawniej) nie mogle sie napatrzec na ich dwupolkowe widelce,tak mi sie podobaly ze sam zapragnalem.
POjechalem do sklepu i mowie do goscia ze chce dwupolke,on popatrzyl na moj rower i powiedzial "chlopie,to ci wyrwie glowke!!!" na co ja pomyslalem - EEE PI E DOLI- i pojechalem do innego sklepu,potem zaczalem zbierac kase na tego amora i nikt jakos nie mogl mnie przekonac ze jestem ******.
Tak samo maja ci ludzie ktorzy uwzaja supermarkety za rowery do dh :/ ,ile razy macie ze ktos do was podchodzi i mowi "o swietny rower,napewno duzo kosztowal ,pewnie z 1500zl :/" co takiemu czlowiekowi odpowiedziec?? "nie prosze pana 5500zl ale chcialbym takiego za 12000zl" to pomysli ze jestem jebniety :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
Spoko.
Kup ten rower i daj nam znać jak się spier.dalasz z górki...
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
BIG LOL!!!!!!
.
Kup ten rower i daj nam znać jak się spier.dalasz z górki...
BIG LOL!!!!!!
.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
Jak chcesz to Ci moge sprzedać ramke z damperem do prawdziwego DH :
Rampaputi Fanatic DH:
Ma ok. 200mm płynnego skoku,
Jednozawiasówka,
Dodaje do niej amor - DNM ST8RC.
Stan idealny/ BDB
Wszystko było jeżdzone przez ok.2 tygodnie...
Sprzedaje tak tanio bo potrzebuje kasy więc dlatego tanio...
Jeśli chcesz poznać cene lub zaproponować swoją cenę pisz na
GG: 3105433
.
Rampaputi Fanatic DH:
Ma ok. 200mm płynnego skoku,
Jednozawiasówka,
Dodaje do niej amor - DNM ST8RC.
Stan idealny/ BDB
Wszystko było jeżdzone przez ok.2 tygodnie...
Sprzedaje tak tanio bo potrzebuje kasy więc dlatego tanio...
Jeśli chcesz poznać cene lub zaproponować swoją cenę pisz na
GG: 3105433
.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
-
- Kontakt: