ArthurGreen pisze:Taka ciekawostka, ale ja dla mnie troszkę przesadzili z tym : "demo 8 world's strongest bike"
chyba nikt rozsadny nie spodziewa sie ze firma w reklamie napisze ze nie jest najlepsza na swiecie.
u mnie w miescie pewien sklep najpierw sprzedawal gianty teraz spece. koles patrzy ludziom w oczy i mowi noo specialized robi najlepsze rowery na swiecie....
A mnie aż ciarki przechodzą jak oglądam jak to Demo pęka. Fajne za to jest to że główka początkowo "odjeżdża" potem strzela a dopiero potem definitywnie pęka
Nie chce mi się oglądać ponownie filmu ale mowa z tego co pamiętam była o 40 milach/h , a nie 40km/h. 1 mil = 1.6 km/h Czyli wychodzi że przy strzale z prędkości 64 na godzine...
A przy tym uzerzeniu twoja glowa zamienia sie z dupa miejscami xD bo nie sadze zeby ktos przezyl udezenie w sciane z taka predkoscia chyba ze sie myle? oO
skoro przewiduja dziobaka albo dzwona w drzewo to powinni tez zrobic test na rozciaganie ramy..czyli na sily dzialajace przy ladowaniu..np. z dropa czy cos... bo raczej czesto sie zdaza ze ktos leci dropa i b. twardo laduje albo przeleci mu sie nad ladowaniem i na plaskim laduje niz dzwon w drzewo czy tym bardziej w sciane... a jak juz przewiduja dzwona w drzewo...raczej ciezko jest tak trafic w drzewo zeby przednim kolem walnac... ja 3razy na drzewo wpadlem (nie przy 64km/h) i zawsze kolo mi poszlo bokiem a kierą walnąłem... zreszta mniejsza o to...
ja bym i tak chcial zobaczyc jaka sile wytrzyma Demo czy inna dobra i mocna ramka przy ladowaniu;]
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645