sorry że przeszkadzam ale mam pytanko czy ktoś kiedy słyszał kiedyś o ramie "nakamura" XC1 rama naprawde wyglada solidnie i nie wiem czy ja mam kupić z francji
Ja slyszalem i firma malo znana ale zjaebista. Robi tylko sprzet z wyzszej polki wiec jak jest okazja to ja bym bral. Aha to jedyna firma ktora zrobila rower podobnie jak Gary Fisher na kolach 29''. pozdro
strongbiker mylisz sie.
mialem kiedys maszyne do xc na tej ramce, a konrketnie model nakamura triple track, leciutka wpizdu byla i pozniej znalazla nowego wlasciciela
nie porownojcie Nakamury do MacroCash'a!!! Mialem kiedys nakamure do XC, nie pamietam modelu... ale teraz by miala juz 10 lat, zlozona firmowo na osprzecie XT, ramka bajera chyba 21"... sprzet naprawde powazny (jak na tamte czasy)... a tak pozatym to niestety Nakamura sie nie zaklimatyzowala na rynku europejskim, faktem jest to ze profesjonalne Nakamurki sa zajebiste, ale ostatnio jadac przez jakas wioche widzialem "buraka" na nakamurze zlozonej na Altusie:) Masz moze zdjecia tej nakamurki czy jakis link do strony o niej? Pozdro for Allllllll!!!!!!!!!
Nakamure widzialem w Polsce w sklepie Giacomelli sport czy jakos tak. Ale chyba je juz zlikwidowali (przynajmniej ten na targowku) Ale pamietam ze to byly dosc dobre rowerki na spoko ostprzecie.