RADIO DH-zone - ANKIETA
Jak ktos chce posluchac metalu to polecam http://www.chronixradio.com/
-
- moderator
- Kontakt:
ja jestem za dobrym pomyslem jednego z user'ow---niech bedzie podzielone tematycznie wg. godzin(np.20-22.00rap 22-24.00 chill out)
ale bez zadnego hiphopolo-mezo 18l i innych smieci
hardcore (nie hardcore techno ale ten "normalny" hc:P)
porzadny czarny rap(DMX 2Pac itp.)
metal ale nie za ostry(lubie heavy metal, gothic metal itp ale w radiu to sie nie przyjmie)
punk
skate
cos przy czym sie fajnie jezdzi a chill out w nocy zeby sie przyjemnie do spania sluchalo:)
ogolnie radio to dobry pomysl bo mimo ze mam grubo ponad 1000 mp3 (moze nawet juz ponad 2000, nie chce mi sie teraz sprawdzac) to czasem nie mam czego sluchac bo wszystko juz przesluchalem
ale bez zadnego hiphopolo-mezo 18l i innych smieci
hardcore (nie hardcore techno ale ten "normalny" hc:P)
porzadny czarny rap(DMX 2Pac itp.)
metal ale nie za ostry(lubie heavy metal, gothic metal itp ale w radiu to sie nie przyjmie)
punk
skate
cos przy czym sie fajnie jezdzi a chill out w nocy zeby sie przyjemnie do spania sluchalo:)
ogolnie radio to dobry pomysl bo mimo ze mam grubo ponad 1000 mp3 (moze nawet juz ponad 2000, nie chce mi sie teraz sprawdzac) to czasem nie mam czego sluchac bo wszystko juz przesluchalem
skate rock i to koniecznie. tak samo punk. świetny pomysł, żeby wieczorem puszczać chillout i może do tego spokojniutki house. fajnie by było gdybyście grali andergrałndowe kawałki, a nie np. super hiper mega wyjebany linkin park, albo evanescence. żadnych komercyjnych zespołów, bo wtedy radio będzie jak każde inne.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
a jeśli już wprowadzć jakieś ulepszenia to proponuję:
1. jasne zaznaczanie który "test" jest artykułem sponsorowanym (zajrzyjcie koniecznie tutaj: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=4825 i przeczytajcie całość !!!)
2. zakończenie praktyki przenoszenia niewygodnych postów do małopoczytnych rubryk "uwagi do dh-zone" lub "off-topic"
3. zwiększenie miejsca na podpis, tak by było min 5 linijek (strona domowa, adres e-mail, linki do fot na pinkbike i do wlasnych aukcji na allegro)
4. wywalenie "skąd" pod podpisem w lewym okienku. nich każdy sobie wpisuje tam co chce. slowo "skąd" determinujewiele osób do budowania dziwnych konstrukcji gramatycznych jesli chce sie to pole czyms zapelnic, czyms innym niz nazwa miasta
5. ustawienie forum jako strony glownej dh-zone
1. jasne zaznaczanie który "test" jest artykułem sponsorowanym (zajrzyjcie koniecznie tutaj: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=4825 i przeczytajcie całość !!!)
2. zakończenie praktyki przenoszenia niewygodnych postów do małopoczytnych rubryk "uwagi do dh-zone" lub "off-topic"
3. zwiększenie miejsca na podpis, tak by było min 5 linijek (strona domowa, adres e-mail, linki do fot na pinkbike i do wlasnych aukcji na allegro)
4. wywalenie "skąd" pod podpisem w lewym okienku. nich każdy sobie wpisuje tam co chce. slowo "skąd" determinujewiele osób do budowania dziwnych konstrukcji gramatycznych jesli chce sie to pole czyms zapelnic, czyms innym niz nazwa miasta
5. ustawienie forum jako strony glownej dh-zone