Opony do lekkiego dh do 150zł. Jakie?
-
- Kontakt:
Opony do lekkiego dh do 150zł. Jakie?
Wiem ze takich tematow bylo duuuuuzo, ale z racji ze jestem troche leniwy i moj budzet sie ograniczony to powiem tak:
jakie opony mi polecicie do lekkiego dh ?? przod i tyl
mam na to tak do 150zl
piszcie jakie modele, jaka szerokosc i dlaczego wlasnie te
jakie opony mi polecicie do lekkiego dh ?? przod i tyl
mam na to tak do 150zl
piszcie jakie modele, jaka szerokosc i dlaczego wlasnie te
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A może poszukał byś? Dwa tematu niżej masz oo oponach Nokian Gazzaloddi.^^ Następne opony do dh
i znowu opony do dh.
Po co Ci kolana, aby szukać wątków na forum o oponach? Chyba po nim nie chodzisz...I jaki szczery. xd Że jesteś leniwy to nie zwalnia Cię to, że nie poszukasz se sam...
i znowu opony do dh.
Po co Ci kolana, aby szukać wątków na forum o oponach? Chyba po nim nie chodzisz...I jaki szczery. xd Że jesteś leniwy to nie zwalnia Cię to, że nie poszukasz se sam...
-
- Kontakt:
dobra spokojnie 
o nokianach czytalem i wlasnie przegladam forum, a ze szukajka szuka jak szuka to inna sprawa.
warunki - kasy nie mam za wiele dlatego opony maja byc na kazde warunki, ale raczej na suche i wilgotne, po bagnie raczej nie jezdze
a zeby skonczyc temat to co sadzicie o maxxisie high roller? 42a ? 2.5 przod i 2.35 tyl? prawie zawsze musze dojezdzac asfaltem i chodzi o to zeby wytrzymaly przynajmniej sezon

o nokianach czytalem i wlasnie przegladam forum, a ze szukajka szuka jak szuka to inna sprawa.
warunki - kasy nie mam za wiele dlatego opony maja byc na kazde warunki, ale raczej na suche i wilgotne, po bagnie raczej nie jezdze
a zeby skonczyc temat to co sadzicie o maxxisie high roller? 42a ? 2.5 przod i 2.35 tyl? prawie zawsze musze dojezdzac asfaltem i chodzi o to zeby wytrzymaly przynajmniej sezon

-
- Kontakt:
no ja wlasnie o high rollerach ciagle slysze ze sa dobre, na allegro nie widze 60a xD wszedzie co popatrze to 42a 50a i 70a
a co do szerokosci to 2.5 przod i 2.35 tyl ok? bo szczerze powiem ze tak widzialem i slyszalem ze jest ok w przypadku tych opon.
ale w przyszlym tyg pojde do sklepu i powinni mi zamowic co trzeba w dobrej cenie jak zwykle
a co do szerokosci to 2.5 przod i 2.35 tyl ok? bo szczerze powiem ze tak widzialem i slyszalem ze jest ok w przypadku tych opon.
ale w przyszlym tyg pojde do sklepu i powinni mi zamowic co trzeba w dobrej cenie jak zwykle
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W tej cenie jedne z lepszych opcji jakie mozesz kupic. DHFy miniony i hutchinsony drozsze wiec HRki beda spoko.street-fighter pisze:a zeby skonczyc temat to co sadzicie o maxxisie high roller? 42a ? 2.5 przod i 2.35 tyl? prawie zawsze musze dojezdzac asfaltem i chodzi o to zeby wytrzymaly przynajmniej sezon Smile