Który Drop off najlepszy?
Który Drop off najlepszy?
witam
chce kupic amortyzator drop off i nie wiem czym sie rozni 1 od 2 ,3 czy 4
czy numerek zalezy od tego jak amor bd chodzil czy tak poprostu numery o niczym nie swiadcza???
z gory dzieki za odpowiedzi
pozdro
chce kupic amortyzator drop off i nie wiem czym sie rozni 1 od 2 ,3 czy 4
czy numerek zalezy od tego jak amor bd chodzil czy tak poprostu numery o niczym nie swiadcza???
z gory dzieki za odpowiedzi
pozdro
-
- Kontakt:
Tylko śmietnik robicie. Z tych 4 najlepszy jest Drop Off 3, ale zależnie od funduszy polecam co innego... Pracą nie zachwyca, wytrzymałością też bez szału. Z tego co kojarzę to Drop Off 2 i 4 to to same a przynajmniej bardzo podobne amorki tyle, że w Polsce Drop Off 2 rzadko spotykany. Nie wiem za dużo o Drop Offie 1 jedynie.. Podsumowując 2 i 4 odradzam.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
Możliwe, że 1 najlepszy. Nie znam tego amorka, ale 2 na pewno nie jest lepszy od 3 ! Jeździłem na obu.. Drop Off 3 bardzo ładnie pracował w przeciwieństwie do 2 twardy i słabe tłumienie.. powietrze spuszczone na maxa, regulacje na minimum taki już po prostu jest. Jak powietrza się dopompuje to sztywny wideł prawie...
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
Bo ceny są teraz tak śmieszne, że można wyrwać coś lepszego niż drop off za niewielkie pieniądze. Drop Offa IV miałem - nie polecam. Poza tym jest takie coś jak "Sprzętownia" i troche lektury nie zaszkodzi. PozdroZuniKrk pisze: czemu zadajesz takie pytanie ? pytał czym się różnią to odpowiedz -.- !
Nie rozumiem czemu odrazu że Drop off zły Ja mam i go chwalę .
-
- Kontakt:
tak... duro wysmienite, szczegolnie z tym pseudo tlumikiem, oska 9mm i odlatujacym boosteremSegatiV pisze:Ten którego nie masz smile Jeździłem na 3 i 4 ;], wolałem duro[miałem '05]... Podobna praca (duro lekko wygrywało), a o wiele tańsze było... Ile Masz kasy na amorka., może uda się coś lepszego znaleźć Wink
-
- Kontakt: