RADIO DH-zone - ANKIETA

Jakiej muzy najwięcej w radiu DH-zone?

metal
37
25%
rock
24
16%
pop
0
Brak głosów
hiphop
20
14%
house
3
2%
drumy
8
5%
techno
8
5%
chillout
8
5%
muzyka klubowa (ogolnie)
14
9%
z kazdego gatunku
26
18%

Liczba głosów: 148

Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

walic muze, wazne jest to co tam bedzie merytorycznie... jak przez caly dzien ma mi leciec jakas trefna muza i nic wiecej, ewentualnie ogloszenie ze w tym a tym sklepie internetowym piasty quando sa po 40 zl, to ja podziekuje...
1. kiedy ma ruszyc radio?
2. jakią macie wizje zawartosci?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

hej a czemu w tej ankiecie nie ma HARD-CORE`U??????????????
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

no właśnie jeszcze jakieś audycje sensowne by sie przydały. bierzcie przykład z radiostacji bo nikt nie robi sensowniejszych audycji niż oni. co do popu no to w sumie nawet mógłby być tylko taki zjadliwy, a nie chrisina aguilera itp.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

britney spears obowiazkowo - toxic :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

nie nie britney też nie to zbyt komeryjne jest i już to dla mnie takie piosenki dyskfalifikuje.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

czy mam rozumieć, że pod pojęciem drumy kryją się drum'n'bass i jungle, chciałbym wiedzieć, bo kliknąłem :-)

i oczywiście jestem za podziałem czasowo-tematycznym, moze być dniowy i godzinny, najlepiej żeby w nocy grało drumy, a potem moze jakiś housik i chillout

i styknie, dziękuję
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Elo elo!!! A gdzie jest rock industrialny? :] Mysle, ze powinno leciec wszystko poza - jak ktos juz napisal - polskim hh i popem. Pol HH ma wkurwiajace, durne teksty (elo elo hehehe jołziom) a pop to czysta komercha. A w ogole to powinno leciec to o co zem sie spytal na poczatku! Ale generalnie stawiam na metal :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Andrey777
Kontakt:

Post autor: Andrey777 »

1. Niech leci muza w jakis tam sposób związana lub pasujaca do jazdy/świata rowerowego.
2. I niech beda jakieś fajne audycje i programy, bo granie samej muzy przez 24 godziny na dobe i to jeszcze z każdego gatunku (nawet jak będzie z podziałem tematycznym) mija sie z celem.
Na necie jest całe mnóstwo stacji, które graja różne gatunki i każdy znajdzie tam muze dla siebie.
3. Dlatego to radio powinno mieć coś wiecej, bo innaczej ludzi nie przyciagnie.

A tak w ogóle to uważam że pomysł jest dość kiepski. Radio DH-złom będzie zapewne pomieszanim z polątaniem wszystkiego ze wszystkim. Pomimo że będzie niby dopasowane do wymagań "słuchaczy", to i tak nikt (no może prawie nikt) nie będzie go słuchać, bo moze puścić sobie albo własne mp3, albo jakąś inną stacje (która puszcza jeden gatunek cały czas, a jak ktos będzie chciał posłuchać czegoś innego to nie bedzie czekać na kolejny "blok" na DH tylko zmieni stacje).
Zamiast tego weźcie sie za sam DH-złom, popracujcie przy forum, zajmijcie sie jakimiś testami i artykułami. Jest tutaj dużo rzeczy do zrobienia, i to znacznie ważniejszych moim zdaniem niż zakładanie stacji radiowej.
Going down fast...
HoseArkadioMo
Kontakt:

Post autor: HoseArkadioMo »

Ja jestem zeby za tym zeby opuszczać wszystko.np poniezialek to wtorek to.Kazdy bedzie mial coś dla ciebie.Np ja lubie punk ale tesz ttecno typu prodigy.Ale nieznosze metalu.I co?
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

TAK TAK TAK jestem jak najbardziej ZA wejdźie na www.ulicznik.net i tam jest godzinny podział na audycje !! a tak a propo to głosuje na PUNK PUNK

no i jeszcze żeby może każdy użytkownik ktore chce z forum dostał na próbe audycje i he he puszczał muze a póxniej sonde i się wybierze najlepszych wreście nikom dobry pomysl miał !!!! a posłuchajcie ulicznika
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Nom muza caly czas nie moze leciec, moglyby byc jakies ogloszenia promocji na sklepach np. nowa rama GTX za skrzynke browca i jakies ******** gatki ze Marcoki sa do dupy bo maja czarne lagi a nie zielone no i pare slow o zawodach jakie beda sie odbywac. Ooo i codzienny konkurs najglubszego postu na dhzlomie ktory bedzie na glos czytany na cale radio
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

NIkom bierze sie za radio a de ha złom jest w opłakanym stanie.
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

ej a gdzie tu jest w tej ankiecie gansta rap i ragga wymiatacze??:P
najlepiej kązdej muzy po troche tyko prosze jak najmniej rombankiw stylu tekno
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

hm... wiecie ja nie przepadam za metalem ale nie mowie, ze to gowno...

bo jesli kogos/cos sie obraza to trzeba to uargumentowac...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Borysewicz
Kontakt:

Post autor: Borysewicz »

ej nikom.
ja mysle ze nalezalo by zrobic opcje tego typu ze wybrac pare osob ktore beda prowadzily audycje i ktore sie !i!ZNAJA NA MUZYCE!i! jakiej kolwiek byle by mialy o tym pojecie.

ja mam ok 20gb muzyki w jakosci od 128 - 320kbps oczywiscie legalnie co nie ;)
w sklad mojego zbioru wchodza takie gatunki jak:
Rap, dnb, jungle, Uk Garage, 2step, troche ragga i dancehall no i wybrane polskie produkcje z wyzszej polki. ;)

mozna by zrobic ramowke na stronie. i wtedy by kazdy czekal na audycje jaka go interesuje co nie.
pokoj.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Dla kazdego tutaj hardcore znaczy co innego...

Dla mnie hardcore to hardcore, a metal to metal...

Ale naprawde zajebiscie by bylo jakbym sobie zapodal audycje gabber to da max i jeszce ktos by tego sluchal ;d Bym sie zdziwil ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

tez bym sie zdziwił....
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Borysewicz
Kontakt:

btw. moja wypowiedz kieruje do ludzi zarzucajacych nikomowi ze nie umiescil wszystkich gatunkow w ankiecie:

po1. jesli chcesz hardcora to powinienes kliknac kazdej po trochu moze bys akurat trafil :P

po2. jestescie baranami skoro na niego najezdzacie bo gatunkow muzyki jest w ****. samego rapu jest jakies nie wiem.... nie chce mi sie zastanawiac bo jest po pierwszej w nocy ale strzelam ponad 10.

po3. zapewne autor w drumach mial na mysli rowniez jungle gdyz nie wyobrazam sobie zeby lecialy np same drumowe darksajdy w dzien bo bym chyba sie posral.

po4. te wypowiedz kieruje do ludzi najezdzajacych na polskie produkcje HH. Zebyscie slyszeli chociaz polowe tego co sie dzieje na polskiej scenie to bylo by swietnie.

rece opadaja.
pokoj.
Borysewicz
Kontakt:

no dobra to zeby sie nie odrozniac od reszty to zapytam a czemu nie ma turntablismu ? eee ? :PPP

Niekotrzy moi znajomi sluchajacy hardcoru sie tym jaraja.

mozna by przeznaczyc z pol godziny na turntablistyczne numery ;)
pokoj.
ODPOWIEDZ