szkoda a bylo tak fajnie
szkoda a bylo tak fajnie
LUDZIE!!!!!!!!! Dla tych co sie ucza: Jutro juz do szkoly <boje sie>
A wiec jak wam minely te wakacje? Mi calekiem przyjemnie bo bylem na ME w szczawnie i zjazdzalem se z najlepszego toru w polsce!!! :D
Szkoda ze juz sie koncza te wakacje juz sie nie umiem doczekac nastepnych wakacji:D
A najbardziej sie boje testu gimnazjalnego :O
A wiec jak wam minely te wakacje? Mi calekiem przyjemnie bo bylem na ME w szczawnie i zjazdzalem se z najlepszego toru w polsce!!! :D
Szkoda ze juz sie koncza te wakacje juz sie nie umiem doczekac nastepnych wakacji:D
A najbardziej sie boje testu gimnazjalnego :O
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
heh. minely jak minely. kolo 10 sierpnia dostalem amora z powrotem i dopiro w sumie sie zaczely. zero progresu (ah ten sprzet) aczkolwiek udalo mi sie do bika pare czesci dolozyc i nie mam zonka ze wyprowadzam z piwnicy i cos odpada :P
no i po calych tych wakcjach nadal mam ta sama dziewczyne az dziw bierze :P
a teraz juz lece spac, bo jutro wstaje o 6:30... geez... zaczyna sie :(
no i po calych tych wakcjach nadal mam ta sama dziewczyne az dziw bierze :P
a teraz juz lece spac, bo jutro wstaje o 6:30... geez... zaczyna sie :(
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
U mnie wakacje były zjebane!! Pojechałem do babci i musiałem przez prawie całe wakacje jeździć na składaczku "Marwel". Super że już sie kończą.Dzisiaj pierwszy raz od półtora miesiąca jeździłem na prawdziwym rowerku. Cóż to było za wspaniałe uczucie z składaka przesiąść sie na Stinkiego. Niestety koniec laby. Jutro o 11 szkółka.
ja mialem w sumie zajefajne wakacje....bylismy na rowerkach w tatrach slowackich....jazda normalnie hardcore (tylko ciężkow wychodzi sie z bikiem po 15 metrowej drabince :D ) ale luz ;)
poza tym jestem ze swoja kobieta rok i 7 miesiecy <loooool>
Ps.... 3 dni przed koncem roku zbudowalismy hopy i tera wciagnelo mnie jeszcze bardziej :)
PS2... i qwa matura w tym roku / fak :(
Ps3... a jutro o 9 na piwo z qmplami ;p (zamiast do kosciola ;p)
poza tym jestem ze swoja kobieta rok i 7 miesiecy <loooool>
Ps.... 3 dni przed koncem roku zbudowalismy hopy i tera wciagnelo mnie jeszcze bardziej :)
PS2... i qwa matura w tym roku / fak :(
Ps3... a jutro o 9 na piwo z qmplami ;p (zamiast do kosciola ;p)
brak podpisu ;P
-
- Kontakt:
Zlozylem nowego bajka, ale mimo to kicha...
Sporo fajnych wypadow, ale dzien w dzien robota, malo czasu, wieczny zapierdziel , prawie brak prawdziwego wypoczynku ;/
Do tego pogoda najgorsza od kilku lat, ani razu nie bylem w nocy na drugim koncu miasta ( w zeszle wakacje co noc... )
Ja co prawda mam jeszcze miecha ale jakos nie widzi mi sie spedzenie go na luzie, ciagly dol ogolnie, wiecznie jest cos czym sie stresuje, wiecznie czyms sie musze martwic , a ja lubie miec wszystko gdzies ;]
Mam nadzieje ze chociaz pogoda jeszcze sie polepszy , jak pomysle o zimie to mi sie rzygac chce :(:(:(
Kurde no , ja tam mialem przez caly rok szkolny wakacje , do budy prawie nie chodzilem , to byl wlasnie looz , bylo spoko, codzien fajna jazda , cos sie dzialo, nikt mi dupy nie trul , a tera ;/
Sporo fajnych wypadow, ale dzien w dzien robota, malo czasu, wieczny zapierdziel , prawie brak prawdziwego wypoczynku ;/
Do tego pogoda najgorsza od kilku lat, ani razu nie bylem w nocy na drugim koncu miasta ( w zeszle wakacje co noc... )
Ja co prawda mam jeszcze miecha ale jakos nie widzi mi sie spedzenie go na luzie, ciagly dol ogolnie, wiecznie jest cos czym sie stresuje, wiecznie czyms sie musze martwic , a ja lubie miec wszystko gdzies ;]
Mam nadzieje ze chociaz pogoda jeszcze sie polepszy , jak pomysle o zimie to mi sie rzygac chce :(:(:(
Kurde no , ja tam mialem przez caly rok szkolny wakacje , do budy prawie nie chodzilem , to byl wlasnie looz , bylo spoko, codzien fajna jazda , cos sie dzialo, nikt mi dupy nie trul , a tera ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: