66 rc2x 2006 170--->180
66 rc2x 2006 170--->180
Czesc. Mam małe pytanie. Niestety od trzech tygodni usiluje znalezc 66 rc2x 2007 i narazie słabo mi to idzie, chciałbym sie do wiedziec czy w miare prosty i nie majacy negatywnych skutkow sposob mozna wydłuzyc w nich skok o ten 1 cm? Chodzi mi o cos takiego jak w 888 z podkladkami tyle, ze tu problemem moze byc regulacja od dolu. Z gory dzieki
nie da sie... to ze dotoczysz sobie podkladki pod tlumiki to ci tylko uniesie amor o 1cm..ale skok bedzie ten sam..bo w tlumiki hscv od korka do tlumika idzie taki precik z regulacja w srodku..i ten precik ma skok 170mm.. i nie wydluzysz skoku tego preta chocby nie wiem co...no chyba ze jakos rozbierzesz tlumik hscv i cos tam pokombinujesz ale to jest praktycznie nie do zrobienia bo te tlumiki sa nierozbieralne...
pozatym ta regulacja u dolu... jak dotoczysz tuleje pod tlumik to nie bedziesz mogl uzywac tej regulacji...
pozatym ta regulacja u dolu... jak dotoczysz tuleje pod tlumik to nie bedziesz mogl uzywac tej regulacji...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645