Z życia PRO(fesjonalistów)

<=Psycho=>
Kontakt:

Z życia PRO(fesjonalistów)

Post autor: <=Psycho=> »

Ni ma co poprostu hardcore :-))...Podziwam kolesia za umiejętność wtrącania tego słowa(hardcore) do każdego zadania. Jak dla mnie jest the best :-))
"The rulez are made to be broken"
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

ee dałbym jeszcze jeden adres ale to już wogóle całe miasto Tychy było by skazane na pogarde wśród całej polski....

a kolesia nie widziałem dzisiaj :/ :P
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

zrobcie transparenty "Tychy przepraszaja za takich ludzi" ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Ej czytaliscie hardcore - jutro ciag dalszy ? W pizdu chce sobie motor kupic. Nie dosc ze to jakis zjeb totalny to jeszcze chce motor! ja pierdole.
o(^_^)o
bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

gosciu "idzie na dh" z single speedem ;)

zaraz ktory wlasciwie jest jego bike ?

Jeszcze moj ulubiony tekst: "hardkor today must be"
zbiq
Kontakt:

Generalnie to podziwiam takich ludzi i tez mnie interesuje ktory to jego bike. pewnie nie dal zdjecia zeby sie nie smiali :D
o(^_^)o
zbiq
Kontakt:

Sory za drugi post pod rzad ale ja nie moge

www.streetride.prv.COM jaki koles :D

ej a to jedno zdjecie to jego morda jest?
o(^_^)o
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Koles wymiata:D
Nie porównywac sie do niego!!! Przeciez to taki chardkorowiec że normalnie nogi mi sie ugły:D
Zenada tyle...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

no dobra, zazwyczaj nie biore udzialu w takich watkach, ale omawiana strona doslownie zwalila mnie z nog i z penisa. pozwolilem sobie wysmazyc malutki list milosny do chardkorowego chlopca

CYTAT:

elo"

gościu, ta strona to jakies jedno wielkie dziecinno-pozersko-lamersko-wieśniacko-hardkorowo-chardkorowe GÓWNO.

powiedz mi gnoju co do ***** oznacza słowo "chardkor" albo "elo". i co to za kretyńskie napisy masz na ramie? kurwa nie wiedziałem, że brooklyn to dzielnica tych....
ja pierdolę, mam nadzieję, że już wkrótce dopadnie cię trądzik młodzieńczy, mutacja itp. może wtedy będziesz miał mniej czasuaby aktualizować swoją przezajebiaszczą stronicę

CHWDP! "p" jak POZER

KONIEC CYTATU.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Groznie ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
zbiq
Kontakt:

Wezcie go tak nie bluzgajcie bo przestanie tego bloga prowadzic a jest sie z czego posmiac :D
o(^_^)o
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

"ale co a róznica chardkor to chardkor" NO COMMENT
enjoy
Kontakt:

nie z tego co wiem to nie jest on [gęba na focie] ale zresztą cała ich ekipa to jedne wielkie ciule, jeżdzą bo na ich szpetne gęby laski nie lecą, heh
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

nie no nie mogę....
www.pinkbike.com/photo/1927184
zbiq
Kontakt:

Zobaczymy cos dzis napisze o ile nie stracil checi do prowadzenia bloga ..
o(^_^)o
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

http://www.tyskagruparowerowa.republika.pl/index2.htm

Nie wiem czy ktos cos o nich mowile

Jadac na tego nawazelinowanego pedala [ ten z blogiem ] macie calkowita slusznosc:)

Ale co do tych drugich... [ podalem linka ] IMHO nie nalezy ich obsmarowywac gownem [ chyba ze tego nie robiliscie :) ]
,bo widac z kolesie , chca cos robic... moze nie maja super fur ale cos robia, nawet na makrokeszach... [ i tak jezdza pewnie lepiej od polowy ludzi z gliwic... ]
Nie wiem czy ich jechaliscie... ale czasem to wrecz sie nie dziwie, ze ten sport jest u nas tak zacofany... skoro dzieciaki chca jezdzic, a tu wyskakuje banda starochow i zaczyna najezdzac [ nie mowie o tym malym smarku co to bloga prowadzi ], i mysle ze kazdemu by sie odechcialo jezdzi...
zbiq
Kontakt:

Ja na tych z tyskiej ekipy nie najezdzam. Fakt ze nie maja extra rowerow ale widac ze sie staraja. co innego ten koles na blogu. big lol. caly dzien mam z tego ubaw :D
o(^_^)o
enjoy
Kontakt:

qhta sory, ale ci z adresu który podałeś... hmm... fajnie że sie uczą, fajnie że coś, ale panie wiesz jaki to jest wstyd? Już nie mówie że dla nich że takie foty umieszczają, ale dla całego miasta... jak ktoś przyjechałby to tychów pojeździć [w sumie to nie wiem po co bo tu nic nie ma] to zobaczyłby że 90% jeżdzących to dzieci, niektóre już co potrafią ale i tak większość to są takie ciule jak ten pedał z bloga...
Ostatnio aukcje wystawiłem, pisałem z kolesiem i sie pytał czy osobiście by mógł wpaść po towar to powiedział mi co już sie o Tychach myśli ^^

"Tychy miasto bikerów... tylko szkoda że mają po 11 lat" heh

A niech sie uczą, tylko po co taką strone robić? Nie wiem nie rozumiem tego, co tu do chwalenia? Czy ja taki byłem? Dawałem swoje foty na neta jak wylatuje 20cm nad ziemią z chopy? NIE!!!
Bo jeszcze miałem troche samokrytyki...

a poza tym jakbym miał ich gównem obsmarować to nie pisałbym tego na księdze gości tylko im to po prostu powiedział...

ale mnie to zaczyna powoli irytować, jak przyjeżdzamy sobie do sklepu [sickrace polecam :P] to stoi banda 20 dzieciaków i sie z nas śmieją bo nie skaczemy... tam jest jedna chopka co nawet 1m nie ma, ale jak skakaliśmy z 1,5m pionowego dirta to każdy stał i w gacie srał :|... no tak, kumpla z monsterem i mindbombem wyryli bo wg nich to rower stworzony na chopy i sie śmiali że tak nisko lata... a co, bo monster przecież wybrał tą chope :/

popierdolone to w **** wszystko... nie no spoko ja rozumie że to dobrze dla całego kraju że już od młodości zaczynają ale 90% z młodych ma tylko wakacujną zajawke... i koniec

tyle ode mnie, jestem ******** i ****
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

To inna sprawa, ze 3/4 znich ma slomiany zapal...

I jak tylko komentuje co widze, czyle ze skacza cos robia, ale nie wiem jak sie zachowuja... A co do tego ze sie smieja, to takie cos sie olewa, albo poprostu zaleca sie operacje plastyczna, byc moze brutlane ale skuteczne...
A jak to nie dziala to budujecie dzue hoopy, i ich zapraszacie zeby skakali, a jak nie to papa....

I co do tych, ze niby miasto siara itp:P ja nawet nie wiem gdzie sa tychy, nie mowiac ze cokoliwek o nich slyszalem... wiec czym sie przejmujesz??

Wiesz powinienes sie cieszyc, bo u nas jest koles : frezz [ponczek, jego ksywka mowi sama za siebie...] Koles wlasnie kupil sobie Dj 3 z 04' , zbroje i cala reszte sprzetu.. a i deore traczowe na przod, a z relacji kumpli wynika ze **** robi, i polowa z tych dzieci jezdzi 4x razy lepiej od niego...

To jest gorsze, glupie dziecko co ma kase i mysli ze jest zajebiste...
Bo on mysli ze jest mega wymiatacz, i nawet nie daje sobie wytlumaczyc jak ktos cos chce mu doradzic... wiec nie masz nad czym rak zalamywac...
ODPOWIEDZ