[Kamieńsk] Sobota 11.04.09r - dzień przed wielkanocą

BikeISFun
Kontakt:

[Kamieńsk] Sobota 11.04.09r - dzień przed wielkanocą

Post autor: BikeISFun »

Witam!

byliśmy w ostatni weekend na kamieńsku <łącznie jak liczylem około 22 riderów>
Wyciąg niestety nie działa, bo trwają prace konserwatorskie itp...
Pchaliśmy biki pod góre, poszło w łydki, ale 6zjazdów i skrajne wycieńczenie to nie jest zbyt elo:)

No i tu zaczynam kombinować zeby w sobote najblizsza skolowac kogos z busem z miejscowych coby wozil nas na góre zamiast nieczynnego wyciagu....

Zeby dogadac na mur-beton musze wiedziec ile okolo osób bedzie chetnych i mialo wogole mozliwosc wyrwac sie z rodzinnych swiat:):):)

Ja bede na bank, chlopaki z radomska tez <okolo4-5osob> wpisujcie prosze kto bylby chetny, bo mysle ze kolo10 osob musi byc zeby po powiedzmy 25ziko sie zrzucic i Panu milemu dac za wwozki na gore....
Ja ''pochodze'' z Radomska to 14km od kamieńska wiec driverem bedzie znajomek to nie oszuka i nie ucieknie z kasa:D

Wstepnie umowilbym kierowce od 11-16

Piszcie kto by pośmgał w sobote i byl gotów dac nieco keszu za wwozki:)
http://www.allegro.pl/item934868489.html
tristero1
Kontakt:

Post autor: tristero1 »

mój kumpel i ja bysmy się pisali. Będę śledził temat ;)
Wojteks
Kontakt:

Post autor: Wojteks »

elo ja też się pisze :-)
Możdzież
Kontakt:

Post autor: Możdzież »

tez chetny..ze 3 osoby by sie znalazly ode mnie na pewno
http://mozdzez.pinkbike.com/ gg:1617520
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

ja bym sie pisal w sobote + 3-4 osoby. Tylko jak wygladaja trasy? bardzo zniszczone po zimie? nie ma problemow z wjazdem na trase? otwarty teren wyciagu? podaj mi na priv telefon do Ciebie, to przedzwonie i dopytam sie o szczegoly
mlodszy
Kontakt:

Post autor: mlodszy »

Trasy są w dobrym stanie, przejezdne i wszystko jest OK poza tym, że drewniak na lewej trasie jest rozwalony, z tego co widziałem to się belka połamała.
BikeISFun
Kontakt:

Rozmawiałem z Panem z kamieńska <z informacji> i o dziwo okazał sie bardzo kompetentny....:)
-osrodek nie jest czynny w sobote i niedziele, ale wyslal mi na maila droge ppoz. prowadzaca na szczyt wraz z dokladnym opisem....

''Jest droga którą można wjechać na górę. Proszę przeanalizować mapkę http://www.gorakamiensk.nazwa.pl/lato/i ... &Itemid=44. Najkrócej: od punktu stacji dolnej, 212 m n.p.m w lewo na zachód (początkową nieutwardzoną drogą, trasą żółtą), za ok 3 km ostro w lewo i drogą asfaltową pod górę kierować się na lotnisko i później w lewo na stację górną 338 m n.p.m. ''

KK wiec busa mamy bez problemu załatwionego- moj kumpel wozi warzywa:D boxxerem i bez problemu w sobote miedzy 11-16moglby podrajwerowac....za kaske oczywiscie:) - mam dogadac z nim jeszcze ale powiedzialem ze okolo10-12wwózek na gore bedzie potrzebnych i nawet jak nas bedzie min.10osob to po 30-35zl <jak za wyciag> sciepa i bedzie nas wozil....ale to sprawa do dogadania jak mi koles z info przysle dlugsc trasy ppoz w km.....

'Hmm, tak na oko to pewnie koło 7-8 km'' - to13-16minut bedziemy sie tlukli, tyle co wyciagiem praktycznie....

-dopisujcie sie i nie ''czajcie bazy'' bo chce wiedziec ile okolo osob bedzie...na razie z sms/gg i to co tu to kolo20licze....a jak wiecej to 2busa moze zalatwie, bo20rowerow z bikerami nie wejdzie na raz, a czekac 16min+okolo 6min na zjazd to liczmy 25min czekania na ''swoja kolejke'' do auta wiec dlugo dosc.....Na 2 auta byloby szybko i sprawnie ale to musi byc kolo 20+ludzi zeby $ wyrobic po te 30-35zl wtedy na 2busyy....
luśka
Kontakt:

Post autor: luśka »

też bym była... jeśli transport z Łodzi będe mieć
Pozdro dla pomysłodawcy!
...carpe diem...
BikeISFun
Kontakt:

Podsumowując osoby które potwierdziły przyjazd:
Łódź: Ja + Wojtex
Zgierz: Kowal + Kobieta na rowerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radomsko: Ernest + Baca + James + Kopyt + Krzysiek
Gidle: 1-3osoby <Ernest dogadywał z nimi>

w najgorszym wypadku 9osob czyli lajt :)

-jak beda Ci co w tematcie sie udzielali <WAWA + Bełchatów> to bede busa nr2 kolowal...

Wielka Prośba: Bądzcie na 11<a lepiej wczesniej zeby byc uszykowanym juz o 11> w miare punktualnie, jak ktos sie spozni to niech daje znac 507031233 na kom bo ruszymy na gore bez Was i juz 30min w plecy jestescie....
przy 10osobach i 1 busie koszta po 35zl/os <jak za karnet>

POzdawiam I do zobaczenia! :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

BikeISFun jak sadze widzialem Was w ostatni weekend. Wpadlem co prawda bez roweru ale z Panna, szkoda ze zdjeli krzeselka... A ta droga na gore ... ciezka sprawa ja spasowalem bo za niskie auto :)
n0 ridE n0 fUN
BikeISFun
Kontakt:

-jak widziałeś kogoś kto na Johnnym Bravo smiagal jak Sam Hill ale w stroju bezdomnego to BYŁEM JA :D

hehe nom caly dzien 6zjazdow:):):)
i litry potu wylane na podchodzeniu....i pot na plecach cieknacy az do...ekhm, tak to pewnie my bylismy:)

bus bedzie to jak na disorderze normalnie bedzie wjazd:D:D:
ODPOWIEDZ