[Kraków] Wypadek pod wolskim 04.04.09
[Kraków] Wypadek pod wolskim 04.04.09
Witam,
w tym miejscu chcialbym podzienkowac wszystkim dobrym ludziom ktorzy okazali mi pomocna dlon, podtrzymywali mnie na duchu i dali wsparcie po moim wypadku pod Laskiem Wolskim w Krakowie w sobote 4 kwietnia AD 2009.
- Riderom za zimna krew, sprowadzenie pomocy, zaopiekowanie sprzetem i podtrzymywanie mojego dobrego humoru,
- Ratownikom za przewiezenie mnie w jednym kawalku do szpitala i podanie w zyle tego zacnego trunku po ktorym mialem taka slodka faze :D
- Lekarzom za poskladanie mojej nogi do kupy oraz naszpikowanie jej metalem
- Pielegniarkom za przepompowanie przezemnie litrow wybornego ketonalu
- Rodzicom za moraly i kazania,
- Przyjaciolom za wsparcie, pomoc i szybka reakcje,
- Chlopakom z firmy za satanistyczna laurke oraz dostawy zarcia i cyckow :)
- Seniorkom mocherom za bounc'owanie i spiewanie w luzkach do rytmu radia maryja o 7 w srodku nocy :S
- Panu ksiedzowi za to ze szybko wyszedl z sali :]
- Kotkom za to cale miauczenie i dupcenie sie pod moim szpitalnym oknem nad ranem
no i oczywiscie dwum mlodym Paniom dzieki ktorym momentalnie nauczylem sie laczyc footplanta z whipem i 180tka :D
oraz calej masie innych ludzi ktorzy przewineli sie kolo mnie przez te dlugie 6 dni, zycze wam polamania rowerow nie kosci i udanego sezonu, dla Wszystkich - DZIEKI WIELKIE :)
Ride Hard Die Free!
Z powazaniem Cepa
w tym miejscu chcialbym podzienkowac wszystkim dobrym ludziom ktorzy okazali mi pomocna dlon, podtrzymywali mnie na duchu i dali wsparcie po moim wypadku pod Laskiem Wolskim w Krakowie w sobote 4 kwietnia AD 2009.
- Riderom za zimna krew, sprowadzenie pomocy, zaopiekowanie sprzetem i podtrzymywanie mojego dobrego humoru,
- Ratownikom za przewiezenie mnie w jednym kawalku do szpitala i podanie w zyle tego zacnego trunku po ktorym mialem taka slodka faze :D
- Lekarzom za poskladanie mojej nogi do kupy oraz naszpikowanie jej metalem
- Pielegniarkom za przepompowanie przezemnie litrow wybornego ketonalu
- Rodzicom za moraly i kazania,
- Przyjaciolom za wsparcie, pomoc i szybka reakcje,
- Chlopakom z firmy za satanistyczna laurke oraz dostawy zarcia i cyckow :)
- Seniorkom mocherom za bounc'owanie i spiewanie w luzkach do rytmu radia maryja o 7 w srodku nocy :S
- Panu ksiedzowi za to ze szybko wyszedl z sali :]
- Kotkom za to cale miauczenie i dupcenie sie pod moim szpitalnym oknem nad ranem
no i oczywiscie dwum mlodym Paniom dzieki ktorym momentalnie nauczylem sie laczyc footplanta z whipem i 180tka :D
oraz calej masie innych ludzi ktorzy przewineli sie kolo mnie przez te dlugie 6 dni, zycze wam polamania rowerow nie kosci i udanego sezonu, dla Wszystkich - DZIEKI WIELKIE :)
Ride Hard Die Free!
Z powazaniem Cepa
-
- Kontakt:
no jade sobie powoli (predkosc jak do sklepu po bulki) zjezdzajac juz w kierunku przystanku autobusowego pod wolskim - tym przed zakretem kolo tego parku, no i se mysle zeby sobie park na manualu przejechac ale zeby to zrobic na to trzeba sie konkretnie rozpedzic (tym bardziej na fullu), sa tam takie malutkie schodki doslownie zal.pl z ktorych planowalem wyskoczyc i jechac sobie spokojnie dalej... ale schodki sa pomiedzy drzewami na zakrecie a jak sie okazalo przy wyskoku na ladowaniu dwie mlode dziewoje urzadzily sobie miejsce do siedzenia, no to do wyboru zabic albo ewakuacja w locie no i wyszlo xD
- rozjebany staw skokowy i zlamana golen w lewej nodze z przesunieciem stopy :S zalozyli mi troche blach i gwozdzi teraz mam uczucie jakby mnie ktos po piecie smyral i mi krew przecieka ze szwow :S
hmm a zeby wypadek w wolskim byl glosny to chyba trzeba by zaorac zebami trzy chopki w pierwszym wawozie
- rozjebany staw skokowy i zlamana golen w lewej nodze z przesunieciem stopy :S zalozyli mi troche blach i gwozdzi teraz mam uczucie jakby mnie ktos po piecie smyral i mi krew przecieka ze szwow :S
hmm a zeby wypadek w wolskim byl glosny to chyba trzeba by zaorac zebami trzy chopki w pierwszym wawozie

szczęście , żeś im chłopie nic nie zrobił , bo wszyscy mielibyśmy przerąbane w Wolskim .cepa pisze:ale schodki sa pomiedzy drzewami na zakrecie a jak sie okazalo przy wyskoku na ladowaniu dwie mlode dziewoje urzadzily sobie miejsce do siedzenia
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i więcej wyobraźni na przyszłość.
no dlatego sie ewakuowalem, laskom nic sie nie stalo dostaly lekko oponami bo obrucilem rower wokol siebie, moj blad ze nie powininnem drzec na pale jak do konca nie jestem pewny czy droga jest wolna, chociaz w zyciu bym sie wtedy nie spodziewal ze ktos sobie wybierze chodnik do siedzenia jak dookola masa lawek :/
Marcio Ty jestes ciezko kapujacy. Ja tez sie rozwalilem juz raz, i kilka osob mi pomagalo, ale nie rozdmuchiwalem tego na pol Polski. Zgadzam sie w pelni z wojtasu i ravfr
Pojechal bez wyobrazni, ale jednak postapil po mesku i wolal swoja krzywde od krzywdy niczego niewinnym dziewczynom, dobrze wybral. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale tematy tego typu sa bezsensu.
Pojechal bez wyobrazni, ale jednak postapil po mesku i wolal swoja krzywde od krzywdy niczego niewinnym dziewczynom, dobrze wybral. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale tematy tego typu sa bezsensu.
Marcio, to bardzo proste - jak potrzebujesz pomocy przy ósemkach to piszesz na forum żeby przeczytało to 1000 osób, może choć 3 będą mogły pomóc. natomiast żeby podziękować 3 osobom, można do tych trzech osób napisać indywidualnie, zadzwonić, powiedzieć im to osobiście .... nie trzeba pisać do 1000.
rozumiesz już o co chodzi tym kilku osobom, którym temat nie przypadł do gustu ?
rozumiesz już o co chodzi tym kilku osobom, którym temat nie przypadł do gustu ?
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg