wolski
wolski
wiem że o tym była juz mowa ale te gwoździe idrót kolczasty doprowadzają mnie do szału czeba coś z tym zrobić złapać buca który płata takie psikusy i oduczyć goi co najważniejsze oczyścić trase
www.mud-brothers.com
-
- Kontakt:
A ja slyszalem ze to nie lesniczy. Lewsniczy nie wbijalby gwozdzi w korzenie... Podobno to jakis dziadek ktory mieszka jak sie zjezdza z trasy na asfalt i skreca w lewo do wyciagu to jakos pierwszy dom po prawej z tego co zrozujkialem. Po prostu ktos ostatnio dziadka widzial...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Ale Lesniczy rozpierdala trasy, a nawiedzony dziadek wkurwia sie ze mu jezdza pod domem na rowerach (w suime miszka kawalek od drogi). Lesniczy nie wysypywalby na ladowanie po droopie taczki czy 2 zgnilych jablek, a jakis psychlo dziadek owszem, a tak zdarzylo sie parokrotnie... No a jak mowilem jacys ludzie ktorzy mieszkaja tam niedaleko jakos kilka dni temu widzieli KONKRETNĄ osobe ktora to robila
gg: 3212274
Julo: mówisz może o tym domku co sie na niego wypada odrazu prawi jak sie wyjeżdza na asfalt ?? i tam koło tego domku jest ta dróżka w góre na kopiec kościuszki ??
w sumie to nie wiem czy tam jakiś dziadek mieszka ale pare razy tam sie wpadało na działke po jakieś owoce itd. :D:D
w sumie to nie wiem czy tam jakiś dziadek mieszka ale pare razy tam sie wpadało na działke po jakieś owoce itd. :D:D
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
nie to na 99.(9)% nie jest ten pierwszy domek po prawej zaraz po wyjezdzie z lasku... ten dziadek jest bardzo w porzadku i czesto tam wpadamy do niego jak nam sie cos zepsuje... a ze nam pomaga reperowac, łatac to tez cos znaczy... czasami nawet sobie jablka mozemy zjesc :D nie sadze ze to on... to musi byc jakis stary zakompleksiony skurwysyn ktory mysli ze jest panem swiata... pewnie mu podpadl jakis rowerzysta Bog wie o co i teraz sie msci... sa ludize i sa przychlasty na tym swiecie... trza mu spuscic wpierdol...
kiedys juz mowilem ze trzeba nagrac to jak on wbija potem wpierdolic mu (polamac rece i nogi) i bedac niehumanitarnym zoistawic go na trasie...
albo spuscic mu wpierdol i zawiezc go na policje...
inna sprawa ze juz na lopate rzadko smigam, co najwyzej na inne traski w wolskim...
kiedys juz mowilem ze trzeba nagrac to jak on wbija potem wpierdolic mu (polamac rece i nogi) i bedac niehumanitarnym zoistawic go na trasie...
albo spuscic mu wpierdol i zawiezc go na policje...
inna sprawa ze juz na lopate rzadko smigam, co najwyzej na inne traski w wolskim...
http://cosmos.pinkbike.com/