Siema
mam taki maly problem z suportem jak w temacie mianowicie mam go z korba saint i jest taki problem ze po zamontowaniu korby jak lapie za gorna czesc ramienia i poruszam na boki to cala oska sie w suporcie rusza, mysle generalnie ze to moga byc lozyska ale ostatnio mi taki pomysl przyszedl do glowy, bo tam sa takie plastikowe jakby tulejki ktore sie zaklada na zewnetrzne strony lozysk i tu moje pytanie do ludzi posiadajacych taki suport czy te dwie tulejki sa takie same czy moze sie roznia (bo ja mam 2 rozne)
Race face diabolus suport- problem
Race face diabolus suport- problem
GO BIG or... go home
tak jak myslalem nie wszystko jest takie latwe mam jeszcze takie pytanko czy ten sklep ma jakas stronke internetowa albo jakis kontakt tam bo nigdzie indziej tego nie moge znalesc, bylem dzisiaj u siebie w miescie w sklepie i oni stwierdzili ze takiego czegos nie ma bylem na twr.com.pl i tam tez nie ma w katalogach tez nie widze zdjecia a jak wpisalem w googlach sklepy rowerowe krakow to na dlugiej nie bylo zadnego sklepu, albo moze ktos wie gdzie w wrocku takie cus kupic??
GO BIG or... go home