Race face diabolus suport- problem

Kuba88
Kontakt:

Race face diabolus suport- problem

Post autor: Kuba88 »

Siema
mam taki maly problem z suportem jak w temacie mianowicie mam go z korba saint i jest taki problem ze po zamontowaniu korby jak lapie za gorna czesc ramienia i poruszam na boki to cala oska sie w suporcie rusza, mysle generalnie ze to moga byc lozyska ale ostatnio mi taki pomysl przyszedl do glowy, bo tam sa takie plastikowe jakby tulejki ktore sie zaklada na zewnetrzne strony lozysk i tu moje pytanie do ludzi posiadajacych taki suport czy te dwie tulejki sa takie same czy moze sie roznia (bo ja mam 2 rozne)
GO BIG or... go home
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

U mnie były takie same, nawet dokupowałem te plastiki bo dość szybko się niszczą.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Kuba88
Kontakt:

czyli bobrze myslalem ze jeden mi pekl, a powiesz mi moze gdzie mozna je kupic??
GO BIG or... go home
Wojtekrk
Kontakt:

Post autor: Wojtekrk »

najlepej w sklepie na ul Długiej w Krakowie. Sam w najblizszych tygodniach musze to kupic. Juz raz to u nich zmienialem. Blizej ciebie nie wiem gdzie ale tez pewnie bys cos znalazl
Kuba88
Kontakt:

Spoko dzieki wielkie za pomoc
GO BIG or... go home
Kuba88
Kontakt:

tak jak myslalem nie wszystko jest takie latwe mam jeszcze takie pytanko czy ten sklep ma jakas stronke internetowa albo jakis kontakt tam bo nigdzie indziej tego nie moge znalesc, bylem dzisiaj u siebie w miescie w sklepie i oni stwierdzili ze takiego czegos nie ma bylem na twr.com.pl i tam tez nie ma w katalogach tez nie widze zdjecia a jak wpisalem w googlach sklepy rowerowe krakow to na dlugiej nie bylo zadnego sklepu, albo moze ktos wie gdzie w wrocku takie cus kupic??
GO BIG or... go home
ODPOWIEDZ