[Kraków] Wypadek pod wolskim 04.04.09

cepa
Kontakt:

[Kraków] Wypadek pod wolskim 04.04.09

Post autor: cepa »

Witam,

w tym miejscu chcialbym podzienkowac wszystkim dobrym ludziom ktorzy okazali mi pomocna dlon, podtrzymywali mnie na duchu i dali wsparcie po moim wypadku pod Laskiem Wolskim w Krakowie w sobote 4 kwietnia AD 2009.

- Riderom za zimna krew, sprowadzenie pomocy, zaopiekowanie sprzetem i podtrzymywanie mojego dobrego humoru,
- Ratownikom za przewiezenie mnie w jednym kawalku do szpitala i podanie w zyle tego zacnego trunku po ktorym mialem taka slodka faze :D
- Lekarzom za poskladanie mojej nogi do kupy oraz naszpikowanie jej metalem
- Pielegniarkom za przepompowanie przezemnie litrow wybornego ketonalu
- Rodzicom za moraly i kazania,
- Przyjaciolom za wsparcie, pomoc i szybka reakcje,
- Chlopakom z firmy za satanistyczna laurke oraz dostawy zarcia i cyckow :)
- Seniorkom mocherom za bounc'owanie i spiewanie w luzkach do rytmu radia maryja o 7 w srodku nocy :S
- Panu ksiedzowi za to ze szybko wyszedl z sali :]
- Kotkom za to cale miauczenie i dupcenie sie pod moim szpitalnym oknem nad ranem

no i oczywiscie dwum mlodym Paniom dzieki ktorym momentalnie nauczylem sie laczyc footplanta z whipem i 180tka :D

oraz calej masie innych ludzi ktorzy przewineli sie kolo mnie przez te dlugie 6 dni, zycze wam polamania rowerow nie kosci i udanego sezonu, dla Wszystkich - DZIEKI WIELKIE :)

Ride Hard Die Free!

Z powazaniem Cepa
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

to jeszcze może streść całość zdarzenia.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

hahaha ach te panie nie cepa?? xDD zasadziles piknie xd wracaj do zdrowia i widze ze po wizycie w szpitalu nie odbilo ci strasznie, no chyba ze sluchasz radia maryja od dzisiaj xDD
Karpiel i Duncon to moje zycie
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

A co się stało? ;>
Wracaj do zdrowia. :)
pit240
Kontakt:

Post autor: pit240 »

ladnie z twojej strony ale chyba u mnie na wsi nie bylo zbyt glosno o twoim wypadku
http://www.pinkbike.com/video/214241/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

kuruj się koleś kuruj ... sezon dopiero się zaczyna !!
kelahcim666
Kontakt:

Post autor: kelahcim666 »

Jak by co to twoj rower jest u mnie caly i zdrowy :p musialem wahacz skrecic bo tuleja wyskoczyla ale chyba reszta w pozadku ;)
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
mikeyDH
Kontakt:

Post autor: mikeyDH »

to byl jakis pechowy dzien;
tez glebe strzelilem=kostka skrecona +noga poszla w 3 miejscach;/

poboli poboli przestanie...;p :D
cepa
Kontakt:

no jade sobie powoli (predkosc jak do sklepu po bulki) zjezdzajac juz w kierunku przystanku autobusowego pod wolskim - tym przed zakretem kolo tego parku, no i se mysle zeby sobie park na manualu przejechac ale zeby to zrobic na to trzeba sie konkretnie rozpedzic (tym bardziej na fullu), sa tam takie malutkie schodki doslownie zal.pl z ktorych planowalem wyskoczyc i jechac sobie spokojnie dalej... ale schodki sa pomiedzy drzewami na zakrecie a jak sie okazalo przy wyskoku na ladowaniu dwie mlode dziewoje urzadzily sobie miejsce do siedzenia, no to do wyboru zabic albo ewakuacja w locie no i wyszlo xD
- rozjebany staw skokowy i zlamana golen w lewej nodze z przesunieciem stopy :S zalozyli mi troche blach i gwozdzi teraz mam uczucie jakby mnie ktos po piecie smyral i mi krew przecieka ze szwow :S

hmm a zeby wypadek w wolskim byl glosny to chyba trzeba by zaorac zebami trzy chopki w pierwszym wawozie :)
ZuniKrk
Kontakt:

Post autor: ZuniKrk »

cepa Jestem z Tobą , Kuruj sięę ! jak wyjeżdzałem z Wolskiego to jeszce cały byłeś ;] a czytając twój pierwszy post prawie płakałem ze smiechu , no Cepa na koniec sezonu wypadało by już jedzić ;]
Freeride to nie cyrkowe sztuczki, to stan ducha!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

cepa pisze:ale schodki sa pomiedzy drzewami na zakrecie a jak sie okazalo przy wyskoku na ladowaniu dwie mlode dziewoje urzadzily sobie miejsce do siedzenia
szczęście , żeś im chłopie nic nie zrobił , bo wszyscy mielibyśmy przerąbane w Wolskim .

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i więcej wyobraźni na przyszłość.
cepa
Kontakt:

no dlatego sie ewakuowalem, laskom nic sie nie stalo dostaly lekko oponami bo obrucilem rower wokol siebie, moj blad ze nie powininnem drzec na pale jak do konca nie jestem pewny czy droga jest wolna, chociaz w zyciu bym sie wtedy nie spodziewal ze ktos sobie wybierze chodnik do siedzenia jak dookola masa lawek :/
BikeISFun
Kontakt:

Post autor: BikeISFun »

- tak w sumie to mogles w nie wjechac....jak siedziały na chodniku a nie ławce to pewnie jakoes emo-outsiderki :twisted: :twisted: :twisted:

Wracaj szybko do zdrowia, pij mleko, zyj kazda chwila, nie pal papierosow, i pomagaj staruszkom :D
http://www.allegro.pl/item934868489.html
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

niechciał bym byc nie miły ale temat troche z dupy... :wink:
Gleba jak gleba trza sie liczyc z konsekwencjami,

Gdyby kazdy z forum miał opisac kazdą swoją glebe / wypadek to co chwile by sie pojawiały podobne tematy....

Ale i tak życzę Ci powrotu do zrowia :)

motomysz sezon dla mnie trwa cały sezon :D
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

wojtasu Widac ciezko kapujacy jestes :? Trudno.

Temat ma na celu podziekowanie osobom ktore pomogly poszkodowanemu po powaznym wypadku. Jak nie rozumiesz to trudno nie bedziemy rozpaczac.
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

cepa
laski Cie teraz powinny na loda zaprosic ,za to ze im tipsow nie polalames :)

slawkow68
Kontakt:

Post autor: slawkow68 »

Marcio Ty jestes ciezko kapujacy. Ja tez sie rozwalilem juz raz, i kilka osob mi pomagalo, ale nie rozdmuchiwalem tego na pol Polski. Zgadzam sie w pelni z wojtasu i ravfr
Pojechal bez wyobrazni, ale jednak postapil po mesku i wolal swoja krzywde od krzywdy niczego niewinnym dziewczynom, dobrze wybral. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale tematy tego typu sa bezsensu.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Hah widze nie rozumiecie tego ze cepa chcial podziekowac osobom ktore mu pomogly?
Idac tokiem Twojego myslenia po co pisac tematy ze komus sie zepsuly osemki i prosi o pomoc? Przeciez wielu innym osobom sie zepsuly i nie rozdmuchiwaly tego na pol Polski he?
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Marcio, to bardzo proste - jak potrzebujesz pomocy przy ósemkach to piszesz na forum żeby przeczytało to 1000 osób, może choć 3 będą mogły pomóc. natomiast żeby podziękować 3 osobom, można do tych trzech osób napisać indywidualnie, zadzwonić, powiedzieć im to osobiście .... nie trzeba pisać do 1000.

rozumiesz już o co chodzi tym kilku osobom, którym temat nie przypadł do gustu ?
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
ODPOWIEDZ