[DH] 25-26 kwiecień Diverse Downhill Myślenice
Kurna jakaś totalna porażka z tym wyciągiem czynnym od 24 :/ To ja ogarniam wolne w robocie żeby od czwartku jeździć, a tu taki zonk. Jest jakas szansa, że chociaż na kilka godzin uruchomią wyciąg w czwartek ? Przecież tam bedzie masa ludzi chętnych do jazdy od czwartku-wszyscy wygłodzeni
Z samego Lublina jedziemy w pięciu do tego ekipa z Chełma itd. Co z nimi nie chcą zarobić??

-
- Kontakt:
riderkarol a że tak zapytam skąd posiadasz te informację? Zasłyszane na podwórku, wyczytane na plotek.pl, czy masz kogoś w sztabie wyciągu i tak Ci powiedział?
Pytam dlatego tak ironicznie bo dzwoniłem na zarabie do obsługi wyciągi i jeden Pan mi powiedział, że wyciąg 1ka nie wiadomo kiedy będzie działał i czy wogóle będzie działał, natomiast jeśli chodzi o 4kę to będzie jeżdzić 18-19 i potem od 24-26.
Dlatego też chciałem zweryfikować źródła informacji...
Pytam dlatego tak ironicznie bo dzwoniłem na zarabie do obsługi wyciągi i jeden Pan mi powiedział, że wyciąg 1ka nie wiadomo kiedy będzie działał i czy wogóle będzie działał, natomiast jeśli chodzi o 4kę to będzie jeżdzić 18-19 i potem od 24-26.
Dlatego też chciałem zweryfikować źródła informacji...
-
- Kontakt:
z http://www.freestyle.pl/downhill/
16.04.2009 - Budowa trasy w Myslenicach
Planowany termin ukoNczenia budowy trasy na górze Chelm 18 kwiecień. W najbliższy weekend wyciag czteroosobowy czynny. Trasa czynna od 19 kwietnia.
16.04.2009 - Budowa trasy w Myslenicach
Planowany termin ukoNczenia budowy trasy na górze Chelm 18 kwiecień. W najbliższy weekend wyciag czteroosobowy czynny. Trasa czynna od 19 kwietnia.
Downhill Myślenice - pierwsza edycja Pucharu Polski w zjeździe
Informacja dotycząca zawodów w Myślenicach i godzin otwarcia wyciągu krzesełkowego. Trasa zawodów znajduje się przy 4-osobowym wyciągu krzesełkowym.
18-19 kwiecień – czynny czteroosobowy wyciąg krzesełkowy.
24-26 kwiecień – czynny czteroosobowy wyciąg krzesełkowy – dokładne godziny podane zostaną w najbliższych dniach. Trasa zawodów powinna zostać ukończona w sobotę 18 kwietnia. Po trasie jeździć będzie można od niedzieli czyli 19 kwietnia. Udział w zawodach zapowiedział już Słowak – Filip Polc a także brytyjski team 4mountains jeżdżący na polskich ramach Zumbi.
Zapisy on-line ruszyly - rozumiem ze beda mialy one jakies pokrycie z rzeczywistoscia i nie bedzie jak rok temu ze nie bedzie numerkow
Bo jezeli zapisalem sie np. online tzn ze juz jestem zapisany i place 35zl tylko na zawodach i daje zgloszenie? bo na stronie pisze jeszcze ze " Pamiętaj zapisując się on-line, lub w przeddzień zawodów wpisowe wynosi 35 zł. Zapisując się w dniu zawodów wpisowe wynosi 45 zł. " wiec na jakiej zasadzie to dziala ?
Informacja dotycząca zawodów w Myślenicach i godzin otwarcia wyciągu krzesełkowego. Trasa zawodów znajduje się przy 4-osobowym wyciągu krzesełkowym.
18-19 kwiecień – czynny czteroosobowy wyciąg krzesełkowy.
24-26 kwiecień – czynny czteroosobowy wyciąg krzesełkowy – dokładne godziny podane zostaną w najbliższych dniach. Trasa zawodów powinna zostać ukończona w sobotę 18 kwietnia. Po trasie jeździć będzie można od niedzieli czyli 19 kwietnia. Udział w zawodach zapowiedział już Słowak – Filip Polc a także brytyjski team 4mountains jeżdżący na polskich ramach Zumbi.
Zapisy on-line ruszyly - rozumiem ze beda mialy one jakies pokrycie z rzeczywistoscia i nie bedzie jak rok temu ze nie bedzie numerkow

Bo jezeli zapisalem sie np. online tzn ze juz jestem zapisany i place 35zl tylko na zawodach i daje zgloszenie? bo na stronie pisze jeszcze ze " Pamiętaj zapisując się on-line, lub w przeddzień zawodów wpisowe wynosi 35 zł. Zapisując się w dniu zawodów wpisowe wynosi 45 zł. " wiec na jakiej zasadzie to dziala ?

Siema. A jak chcę kupić 4 wyjazdy to muszę zapłacić 32 zł + 15 zł karnet ..?? bo nie czaje tego cennika..?...:
Bagaż, rower – 5,00 zł
Bilet downhill – jednorazowy – 8,00 zł
Karnet downhill 10 wjazdów (do wykorzystania w dniach: poniedziałek-piątek)
45 zł + 15 zł kaucja zwrotna za karnet
Karnet downhill 10 wjazdów (do wykorzystania w dniach: sobota, niedziela, święta)
55 zł + 15 zł kaucja zwrotna za karnet

Bagaż, rower – 5,00 zł
Bilet downhill – jednorazowy – 8,00 zł
Karnet downhill 10 wjazdów (do wykorzystania w dniach: poniedziałek-piątek)
45 zł + 15 zł kaucja zwrotna za karnet
Karnet downhill 10 wjazdów (do wykorzystania w dniach: sobota, niedziela, święta)
55 zł + 15 zł kaucja zwrotna za karnet

Wychodzi na to ze jestes zapisany i w dniu lub przeddzien zawodów dostarczasz do biura zawodów tylko tą kartke zgłoszenie i odbierasz wtedy numerek.0gór pisze:Bo jezeli zapisalem sie np. online tzn ze juz jestem zapisany i place 35zl tylko na zawodach i daje zgloszenie? bo na stronie pisze jeszcze ze " Pamiętaj zapisując się on-line, lub w przeddzień zawodów wpisowe wynosi 35 zł. Zapisując się w dniu zawodów wpisowe wynosi 45 z
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)