[Góra Żar] 18-19.04.2009 - kto się pisze na jazdę w weekend?
-
- Kontakt:
[Góra Żar] 18-19.04.2009 - kto się pisze na jazdę w weekend?
bedzie ktos na Żarze w przyszly weekend? ja sie wybieram 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
3 zł to niby cena jednego wyjzdu na karte punktową od 9 do 17 od 17 do 20 kosztuje 2,50. I to są ceny niby poza sezonem.
Dla mnie to dziwne bo rok temu płaciłem latem jak za sezon - 5 zł i chyba nawet takie były ceny podane na ich stronce.
A teraz widze:
Sezon obejmuje okres:
- 20 grudnia 2008 do 01 marca 2009
Poza sezonem
- 02 marca 2009 do zakończenia sezonu (?!)
http://www.pkl.pl/?szablon,subdoc,pol,g ... k,ant.html
Jeśli nie zrobili jakichś błędów w cenniku to będzie to chyba najtańsza górka do dh w Polsce ;P
Dla mnie to dziwne bo rok temu płaciłem latem jak za sezon - 5 zł i chyba nawet takie były ceny podane na ich stronce.
A teraz widze:
Sezon obejmuje okres:
- 20 grudnia 2008 do 01 marca 2009
Poza sezonem
- 02 marca 2009 do zakończenia sezonu (?!)
http://www.pkl.pl/?szablon,subdoc,pol,g ... k,ant.html
Jeśli nie zrobili jakichś błędów w cenniku to będzie to chyba najtańsza górka do dh w Polsce ;P
Byłeś?:> bo ja się wybieram dopiero 3 zł faktycznie było poza sezonem ale jak tam jeździłem na nartach w marcu ;p
A widze posta wyżej że byłeś ;D troche tro dziwnie bo niby wg cennika jest poza sezonem teraz =o
heh nawet wchodze na warunki pogodowe to pisze że koniec sezonu :ASD może coś popierniczyli z tym cennikiem faktycznie.
Aha zapomniałem dodać jeszcze że rok temu w łikendy i święta były ceny jak za sezon, może teraz w tygodniu jest faktycznie te 3 zł ;d
A widze posta wyżej że byłeś ;D troche tro dziwnie bo niby wg cennika jest poza sezonem teraz =o
heh nawet wchodze na warunki pogodowe to pisze że koniec sezonu :ASD może coś popierniczyli z tym cennikiem faktycznie.
Aha zapomniałem dodać jeszcze że rok temu w łikendy i święta były ceny jak za sezon, może teraz w tygodniu jest faktycznie te 3 zł ;d