tak poza tematem--->ehhh Dziki beda i juz sa z ciebie ludzie......bedziesz mial kase,sprzet,dom i all ja ci to mowie normalnie cie podziwiam kolo studiujemwymiata na biku,ma w glowie,qrwa ma talent do rzeczy takich roznych,robi normalnie se ramy,widelce......qrde oj masz ty przyszlosc
pozdro
ps.Widelec na dniach:http://www.dabomb.pl/htm/product/fork.htm
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
a ten dabomb za ile??a dzikus twoj widelec za ile i kiedy??przeoczylem temat w ktorym o nim piszesz(jak tak to sory) czy to zupelna nowosc?a zrobilbys na 20mm??:P
robie dwa, w tym jeden na 20. w sprzedazy najwczesniej od pozdziernika/listopada, jak zostanie przetestowany przez znajomych. nie wiem w jakiej cenie, bo sie jeszcze nie dogadywalem w tej sprawie, ale mysle ze bedzie to ok 250zl. na os 20tez bedzie, wlasnie taki robie dla siebie
pozwole sobie napisac tu bo maili pewnie dostajesz miliony i mojego bys nie znalazl.czy on bedzie wysoki tak jak treka czy zwyczajny??a jakie mocowanie osi??takie jak w starych bombowcach ze wkladane kolo w takie U i sciskane zaciskiem czy jakies skrecane od dolu jeszcze czy moze jeszcze jakies inne??
a w ogole to ja nie wiem jak sie wklada os do piasty bo kupilem caly amor+piasta+os i zaplotlem kolo i tak jezdze...niech mnie ktos uswiadomi bo to sie moze kiedys przydac:P