Witam
Mam niezly dylemat: szukam amora głównie do FR 70% i DH 30%. Zastanawiam się pomiędzy Domainem 318 180mm, Marzocchi Super T 170 mm, Drop off triple 170 mm... Za domainem przemawia większy skok, za pozostałymi dwoma znow to ze sa 2-polki, fajnie wygladaja, ale obawiam się ze w FR bedzie to troche przeszkadzac. Może 66 RC?? tylko to juz kasa troche wieksza... Generalnie szukam używki do ok 850 zl. Może jakieś manitou??
z gory dzieki za jakakolwiek pomoc:D
pozdrawiam
A moze sproboj spinnera ammo? skok 180mm. Jest to nowa firma i dlatego nowy amorek kosztuje 800zl. Mój kolega z ktorym jezdze wlasnie sobie taki sprawil i jest bardzo zadowolony.
Marvil a miał wcześniej coś porządnego, żeby mieć porównanie ? marcin_g2 za troche więcej masz już szóstki , pewnie vf, ale zawsze coś.
Ew. travisa signle można za tyle wyrwać. Nawet travisa triple miałbyś niedużo drożej, a oplaca się.
Witam. Mam podobne zapotrzebowania co kolega wiec podepne się pod temat...
Co sądzicie o Marzocchi 66 RC2 ETA z 180mm skoku? Warto w to iść?
Jak to w ogóle wypada? RC2 eta < Rc2x ? bo nie bardzo kumam co lepsze...
spinner to totalna porazka, juz lepiej moje duro chodzi:D z tylu mam 5th dlugosci 216 i w nastepnym tygodniu bedzie 24'' na tył. to moze tak: 66 jednoglosnie najlepsze, teraz 2 miejsce?? domain 180mm czy super t z '04?? ew junior t??