Budze sie dzisaj o 10 ide jem sobie sniadanko i zacynam sie ubierac... Wkaładam ochraniacze rekawiczki garnek okulary wyprowadzam rower do przedpokoju i w tym momencie zdałem sobie sprawe (ale tak naprawde) ze rok szkolny znow sie zaczął i ze gowno z jazdy bedzie... No oczywiscie pojezdzic sobie nie pojezdziłem bo przypomniałem sobie ze o 12 zaczynam lekcje a ja jestem "w proszku" :D
stary!!ja to bym na maxa chcial byc na twoim miejscu,uwierz :(
ja 10 wrzesnia mam obrone pracy magisteresikiej a od miesiaca pracuje w wydawnictwie (od 9-17godz).To jest dopiero przejebane.Jak idziesz do pracy to dopiero zdajesz sobie sprawe ze szkoly to jest LUZZZZZZZiiiiikkkkkk!
stary wychodze rano,wracam do domu o 18 i juz nic mi sie nie chce.Oczywiscie jezze codziennie ale wychodze na godzine albo dwie :( dorosle zycie bleh
No cóż ja właśnie wróciłem z bajka,nudzi mi sie strasznie a tu miesiąc jeszcze wakacji mi zostało...chętnie pochodził bym jeszcze pare lat do liceum,t były piękne czasy...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
ja musialem wstac dzis o 6:30 i do szkoly. ale od pon pewnie na rowerku bede jezdzil a po szkole na miasto, jutrzenke i te sprawy :] do domu, lekcje, spac i repete...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja wróciłem właśnie ze szkoły zajefanie oprócz mamty bo nauczyciel przynajmiej na pierwszy rzut oka zamocny znaczy zamocna troche się boje he he ale reszta zajefana przynajmiej narazie :DD trzymajta się chłopaki wam też w 1 liceum gledzili o maturze?? ktos chodzi na LP na zarządzanie informacja ??
no w sumie wszystko by było ok, lekcje jakoś mijają, gapisz się na laski jak głupi tylko jedno mnie dobiło. zobaczyłem moją babkę od polskiego i mi sie niedobrze zrobiło. zabiję ją kiedyś bo mnie wkurwia samym swoim głosem. a jak jeszcze zapoda swoimi inteligentnymi i śmiesznymi dowcipyma to się srać na nią chcę.
hyhy ja rok temu zaczalem klase inform. I juz na wstepie omowienie i pisanie wszystkich rodzajow sortowania (merge, quick, buble, insert i cos tam jeszcze- Ci co sie infa zajmuja to wieza o co chodzi) a pozniej jeszcze gorzej- w sumie to trudna infa meczy i to baaaaaardzo.
Mnie się zasadniczo podoba w moim liceum ale jedyną wadą jest to żeba się starać, jeszcze matura za rok, a w weekendy więcej czasu by się przydało na wypady do Szczyrku....
ja 15 minut temu z bika wróciłem, mam prawie mc i zeżdzaliśmy sobie z chałd. Teraz boli mnie dupa, ale było warto.. Mam zrąbany plan lekcji nigdy nie wychodzę później niż 13:30 szkoła jednak jest ok!