888 luzy-problem

cielak
Kontakt:

888 luzy-problem

Post autor: cielak »

siema
mam problem z amortyzatorem(888rc2x) jest na nim luz i nie wiem czego
wczesniej zakladalem temat o slizgach blablabla ze moze od nich jest luz.wyslalem golenie dolne do gregorio i tam powiedzieli mi ze slizgi sa w bdb stanie a luz jest robiony fabrycznie zeby amortyzator dobrze dzialal.w co raczej nie chce mi sie wierzyc bo ten luz jest dosc spory .
-- wiec od czego innego moze byc ten defekt????moze ktos mi poradzic?????
z gory thx
Pudel
Kontakt:

Post autor: Pudel »

No to jak slizgi sa ok a masz luz to sprawdz piaste i stery. Mialem tak w boxxerze ze wydawalo mi sie ze mam luz na amorze a okazalo sie ze piasta ma wywalone jedno lozysko.
GrzesiekrK
Kontakt:

Post autor: GrzesiekrK »

Pudel jezeli w gregorio odpisali ze ma niby byc luz tz ze te luzy sa na amorze, co i tak nie wydaje mi sie normalne bo mialem r,rc i rc2x i luz mialem wtedy jak sie okzalo ze przez jakis czas jezdzilem z zle zalozonymi usczelkami i po jakims czasie luzy zostaly juz na stale po mino nowych usczelek. Te luzy zrobily sie na lagach.
gg: 5210092
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

strey i piasta sa ok.czyli co-uszczelki moga byc zle zalozone?tylko ktore uszczelki.te co sa na wierzchu czy te ktore sa glebiej w srodku??
a moze byc tez cos z tlumikiem?czy to raczej nie gra tu roli??

no jak-nikt nie umie mi pomoc?:(
ODPOWIEDZ