to chyba jedno z ostatnich pytań dot. roweru

No tak, ja widziałem jak sama skręca a wieczorem jeszcze gościa po plecach drapała.. Świetna ta glorkamikexb pisze:Slyszalem ze maestro jest tak klejące do ziemii ze az czasami ciezko poderwac
Myślisz że naprawde jest duza roznica w pracy cane corso a glory?ArthurGreen pisze:Jeśli chcesz mieć sprawdzony-pancerny sprzęt, to jedynie Glorka.. CC 09 jest jak na ten czas hitem cenowym, ale nijak jest to przyrównywać do Glory..
Stary ja widzialem jak koleś sie zatrzymal na glory a jej sie wysunął ekspres do kawy przy kierownicy i mu kawe zaparzyła :PArthurGreen pisze:No tak, ja widziałem jak sama skręca a wieczorem jeszcze gościa po plecach drapała..
Cenowa na bank.. Pomimo tego, że obie ramy pochodzą z tego samego kraju (mówię o producencie), to pod względem pracy i wykonania, Glorka bije CC aż niemiło.. CC 09 świetny niskobudżetowy sprzęt..mikexb pisze:Myślisz że naprawde jest duza roznica
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości