Siemano chłopcy bananowcy chciał bym sobie kupić fulla ale nie wiem jaki będzie najlepszy do durzych dropów i szybkiej jazdy.A i w granicach 4000zł
Z góry dzięki
Kup sobie czerwony rower ( są najszybsze, chodź chodzą pogłoski, że jednak czarne ale czerwony też będzie dobry ) a resztę wydaj na słownik ortograficzny.
Powiem Krótko jak już coś piszesz to pomysl troche!.Co my niby wróżki jestesmy ?? I mamy wyczarować ... Ile ważysz ? czy zaczynasz czy nie ?itd. A do ,,DURZYCH" DROPÓW to Pogadaj Z benderem Może ci załatwi jakiś Bike
A więc tak moja waga to 60 kg,wzrost 178 najlepiej jak rower był by mało używany.Chcę po prostu coś dobrego a nie jakiś szajs co skoczę jakiegoś dużego gapa i mi się rozsypię jak narazię na moim sztywniaku udaje mi się skakać gapa 8 m.A po za tym to chodzi mi o jazdę a nie o triki.
(mam dyslekcję)
ja na duze dropy polecam karpiela i super monstera bo przy twoich lotach inne moga nie wytrzymac a ta dysleksja to teraz wymowka kazdego polglowa i 13 latka, zainstaluj firefoxa to bedzie cie poprawial