MX Comp Coil vs. Black Comp
MX Comp Coil vs. Black Comp
czesc! zastanawiam sie miedzy tymi amorkami ( black w wersji z wewn reg. skoku). MX moge mieć za 900 a blacka za 1000 (nówki). O MX już sporo wiem ,natomiast chodzi mi o sztywnosc blacka , i o to jak sprawdzają się te smarowniczki MICROLUBE. Amor bede używał do fr ,niedzielnego dh, mniejszych hopek i streetu. thx i pozdro
no coz... weanatrz wszystko z plastiku, ktory latwo sie lamie przy duzych hitach, pozatym ok, trzeba je serwisowac 5 razy w roku i non stop ladowac smar, zeby byly czule w 50% tak jak marcok. jedyna ich przewaga jest to,ze zadko lamia sie na goleniach, zwykle na rurach sterowych, a te jak wiadomo mozna wymianiac.
-
- Kontakt:
powiem tyle mam blacka juz od ponad roku byl serwisowany z raz i nic poza tym i dopiero w sumie teraz odczuwam potrzebe przesmarowania go co nie jest problemem gdyz wystarczy walnac do strzykawki troche smaru i juz amorek dziala duzo lepiej co do lamania sie czesci w srodku czy ja wiem czy tam cos sie rozwala kiedys ktos na starym forum narzekal ze mu sie regulacja chrzani i woggole ale mi tam smiga amorek non stop bez zadnych uwag moze nie jestem jakims super wymiataczem ale amorek swoje w dupe dostaje i sie trzyma super poza tym ten marcok to bardziej do xc i mysle ze nawet w lekkim fr dlugo nie pozyje poza tym wszyscy wiedza jak jest teraz z trwaloscia marcokow wiec jak dla mnie wybor jest prosty =====>> BLACK
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
a tam ja powiem tak blacki moim zdaniem chodzą naprawde hujowi i jakos tak przypadkiem 3 z 6 mają cos rozjebane a ja mam sam mxc i jestem zadowoliny i nigdy bym sie nie zamieniła za blacka
heh Zaraz pedros mnie *******:P ale *** z tym:D
heh Zaraz pedros mnie *******:P ale *** z tym:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=613601
gg6537176
gg6537176