Dartmoor StreetStyle a Single Speed
nie chce być niegrzeczny ale Dopiero co mi to samo napisałeś wyżej i uwierz mi gdybym był w stanie sprzedać rame i sprzedać rame i dołożyć do nowej zrobiłbym to i nie pytał tutaj co dalej, ale nie moge nie mam pieniędzy niestety więc szukam rozwiązania na takie jakie mnie stać, nie chodzi mi o to żeby było tak jak z poziomymi hakami, może byc tak jak mam teraz z przezutka tylko zeby jej nie było bo to zawsze jakaś waga i najładniej sie nie prezentuje.
Nie bo?
Jest najlżejsze i tu nie zaprzeczysz, bo waga napinacza z jedna rolką to około 120-130gram, gdzie inne BoxGuidy itp w okolicach 300.
Jest najtańsze bo około 45zł gdzie "lepszy" napinacz pod suport to już około 100zł minimum.
Moim zdaniem opcja ładniejsza bo mniej rzucająca się w oczy niż kawał blachy z rolką przy korbie.
I z doświadczenia wiem, że najlepiej spełnia swoja role.
Tyle. Zrobisz jak będziesz chciał. Ja tylko doradzam (ewentualnie potem będę się śmiał :P )
Jest najlżejsze i tu nie zaprzeczysz, bo waga napinacza z jedna rolką to około 120-130gram, gdzie inne BoxGuidy itp w okolicach 300.
Jest najtańsze bo około 45zł gdzie "lepszy" napinacz pod suport to już około 100zł minimum.
Moim zdaniem opcja ładniejsza bo mniej rzucająca się w oczy niż kawał blachy z rolką przy korbie.
I z doświadczenia wiem, że najlepiej spełnia swoja role.
Tyle. Zrobisz jak będziesz chciał. Ja tylko doradzam (ewentualnie potem będę się śmiał :P )