Czesc mam dylemat. Siedze w googlu i juz nie mam siły. Mam z 7 manuali do rocznikow 2003 2004 2005 i 2006 w zadnym nie znalazlem odpowiedzi albo nie mam poprostu serwisowego, wiec czas pytac tu.
1.
Potrzebuje info na temat tego jakiej gestosci olej lac do lewej i prawej goleni.
Z manuali rocznika 2003/2004 wynika ze do lagi z tłumikiem powrotu trzeba lac 5w natomiast do lagi z kompresją 10w.
Lałbym w sumie taki sam do obu ale postanowilem najpierw o tym poczytac no dokładnego manuala do 2005 nie znalazlem.
Na seryjnych gestosciach oleju jezdzilo mi sie bardzo dobrze wiec nie chcialbym zeby cos sie zmienialo.
/
2.
Kolejne pytanie. Wiadomo firma firmie nie równa. Bd kupowal olej Motorex'a czy jego indeksy gestosci bd odpowiadaly indeksom oleju RockShox'a? Chodzi o to czy:
5w Motorex jest tak samo gesty jak 5w od RockShox czy moze sa wyczówalne róznice.
Szukajke odwiedzalem... ale ona zyje jakims swoim magicznym zyciem ktorego nie mialem siły rozszyfrowywac.
Boxxer 2005 gestosci oleju. / Gęstość Motorex'a a RockShox'a
-
- Kontakt: