Jestem ciekaw jak długo Hill jechał bez tego łańcucha... Straty nie miał bardzo dużej, więc albo był super szybki, albo łańcuch urwał się pod sam koniec.
Możemy się spodziewać emocjonujących zawodów w dniu jutrzejszym.
Obstawiam zwycięstwo Gee Atherton'a (uwielbiam jego styl).
no jakie typy obstawiacie panowie? dla mnie trasa taka ale troche walia wiec obstawiam tak:
1.gee
2.greg
3.mick/peat (przeraza co robi hannah w tym sezonie po takiej nieobecnosci na rowerze )
4.Hill (za plasko-za slabe nogi)
tez by mi sie podobalo jakby peat wygral,2 dzieci ponad 30stka a tak kosi wszystkich
moze old-pricks posle mu zaproszenie z tytulem honorowego czlonka?
http://dirtmag.co.uk/worldcup/category/ ... 35005.html chyba najlepszy helmet cam jak do tej pory, traska na wypasie... a Hill zgubil lanuch podobno pod koniec trasy, wiec raczej nie stracil duzo, lecz moim zdaniem ma duze szanse na zwyciestwo, zwazywszy ze w dniu jutrzejszym zapowiadane sa duze opady deszczu...a krecenia nie ma az tak znowu duzo...
Mnie dalej zastanawia Matti i jego daleka pozycja, rozumiem kontuzje ect. ale facet w ubiegłym roku po mega kontuzji i tak miał pare niezłych wyników i skonczył 21szy pomimo 2 nieukonczonych wyscigów i całkiem zwalonego mariboru (poszła mu piasta i całe zawieszenie)
Mysle, ze nowy rower go w ubiegłym sezonie nie blokował to teraz tez nie powinien. Mogło go dobic rzeczywiscie przy tej drugiej kontuzji ale jakos po pierwszej szybko sie pozbierał. Fajnie by było jakby wrócił do formy bo bardzo lubiłem jego styl.
Myślę , że zawodnik takiej klasy jak Matti nie przejmuje się zmianą sprzętu a jak zmienia to taki czas przed zawodami , że w czasie zawodów czuje się na nim jak ryba w wodzie