[Czarna Góra] info

BASS
Kontakt:

[Czarna Góra] info

Post autor: BASS »

Parę informacji organizacyjnych

1. Opłata startowa - do 23.05.09 r 35 zł, w dniu zawodów 40 zł upoważnia do jazdy koleją w dzień zawodów bez dodatkowych opłat, czyli w niedzielę 24.05 nie trzeba kupować karnetów.

2. Opłata startowa zawiera jednodniowe ubezpieczenie nnw

3. Można rejestrować się na http://race-timing.pl

4. Opłatę startową można uiszczać przelewem na konto: Powiatowy Bank Spółdzielczy w Strzelinie, oddział w Stroniu Śląskim ul. Kościuszki 31
11 9588 0004 4201 6867 2000 0010 - takie rozwiązanie ułatwi nam pracę przy rejestracji.

5. Na zawodach do Waszej dyspozycji będzie bezpłatny punkt serwisowy, odpłatne będą tylko części, za usługę nie płacicie.

6. Możemy podstawić busa na 8 osób + przyczepa na rowery na dworzec kolejowy w Bystrzycy Kłodzkiej w czwartek, piątek i sobotę na pociąg z Wrocławia, który wyjeżdża o 15.32, w Bystrzycy jest o 17.52, byłbym wdzięczny za informacje czy takie rozwiązanie jest konieczne.

7. wyciąg od środy jest włączany kiedy pod dolną koleją zbierze się 10 osób z rowerami, całodniowy karnet kosztuje 40 zł

8. Rejestracja zawodników prowadzona będzie przy 3 stanowiskach, powinno to wyeliminować przestoje

W razie pytań moje gg: 10451000
PeeJey
Kontakt:

Post autor: PeeJey »

Siemanko jak tam wrażenia po zawodach ? Ja wiem jedno trasa bardzo trudna a jednocześnie po prostu zaje***, szacunek i podziękowania dla ludzi, którzy ją zrobili. Wszystko mnie boli, a moje nogi to jeden wielki siniak :D, ale i tak jestem szczęśliwy, że wróciłem w jednym kawałku, chociaż czas mógłby być lepszy, niestety stres mnie pokonał :(

Ma ktoś jakieś zdjęcia ?
ODPOWIEDZ