nyple i kolorowe szprychy dartmoor'a
nyple i kolorowe szprychy dartmoor'a
Witam serdecznie może ma ktoś już jakieś doświadczenie z kolorowymi nyplami i szprychami od dartmoor'a ? Chciałbym właśnie zamontowac takie nyple i szprychy do nowego kółka ale nie wiem czy warto. Zastosowanie DH i FR.
-
- Kontakt:
Przecież DT na allegro ma kolorowe nyple. I się trzymają git. ;D
Co do nypli dartmoora. Gostek w sklepie do mnie.: Przecież nyple dartmoora są ok. Łatwo się dociągają itd. Co prawda trzeba je smarować przy wkręcaniu i mieć dobry klucz, a tak to jest ok.. Zdziwiło mnie to. Zresztą co mi tam. Ja mam swoje nyple stalowe DT i są git. ;D
Co do nypli dartmoora. Gostek w sklepie do mnie.: Przecież nyple dartmoora są ok. Łatwo się dociągają itd. Co prawda trzeba je smarować przy wkręcaniu i mieć dobry klucz, a tak to jest ok.. Zdziwiło mnie to. Zresztą co mi tam. Ja mam swoje nyple stalowe DT i są git. ;D
Dartmoor sprzedaje pod swoją marką dość sporo bardzo porządnego stuffu (np piasty novateca czy tarcze ashimy), więc bez przesady.
A te wypasione szprychy darta, to zwykły kawałek druta, jak każda inna szprycha, więc luz. Nyple troszku plastelinowe są. w XC spoko, ale do grawitacji bym nie polecał.
A te wypasione szprychy darta, to zwykły kawałek druta, jak każda inna szprycha, więc luz. Nyple troszku plastelinowe są. w XC spoko, ale do grawitacji bym nie polecał.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl