No japiernicze... wiecie Co ?? Niemal co miesiac pojawia się temat Bikera Jg, że albo on oszukał, albo sam zakłada tematy, ze został oszukany... ludzie, to jest forum o rowerach, i szczerze denerwuje mnie to, ze jak grzyby po deszczu powstają takie tematy, które i tak do niczego nie prowadzą, panowie, prowadźcie takie rozmowy między Sobą poza forum, albo dzwońcie na telefon zaufania pod 997, bo wg. mnie pisanie o takich rzeczach na forum to już totalna strata czasu, i niepotrzebne oczernianie obydwu stron. A co do tych oszustw, to jest rzecz niepokojąca, ponieważ obracacie niemałymi pieniędzmi i kupujecie większość rzeczy w ciemno, ja nigdy bym nie postępował w ten sposób, że najaram sie na cos jak szczerbaty na suchary, sprzedawca wcisnie mi piękną bajeczkę, aby mnie bardziej podjarać, Więc kupuję, dochodzi paczka, otwieram, a tam rozczarowanie, kłutnie na forach, policja sądy, bijatyki, ufoludki i niewiem jeszcze co...

A tak ps odnośnie spraw typu: Sprzedałem-Klijent nie zapłacił to apeluję do lupujących, aby zastanowili się na co się porywają kupując ramę czy amora za kilka tysięcy, wiem że chodzi o marzenie, zachciankę, nagłą potrzebe itp, ale zeby podejmować takie decyzje, należy pierw wiedzieć na czym się stoi..
A jak co to niech ktoś w offtopicu założy temat o nazwie ,,Wyżal sie tu!" Modzi go przykleją i będzie gitara.