Jelenia Góra wstydem rowerzystów?

Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

konewka tak tak, dobrze trzymać jego strone, może puści foxa 50% taniej... Nie jesteś na dhzłomie pierwszy raz i pewnie widzisz różnie tematy o oszustwach tego kolesia. A raczej nie chcesz widzieć... Spójrz prawdzie w oczy, nie udawaj że nie wiesz ilu kolesi on zrobiłw hu**. Roi sie od tematów o jego problemach - czy to tym że jego ktoś oszukał czy on kogoś, więc nie trzymaj jego strony bo oboje w tym przypadku nie macie racji.
Czytanie ze zrozumieniem...
Mawet pisze:kubabike napisał:
Wspomne o kumplu, ktory kupił od niego niby boxxera teama 2007 ze sterowka 20cm w stanie idealnym.. właściwie zgadzało sie ze to boxxer team...
Naprawdę nie jest takie trudne...
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

Johnyk tak mam nadzieje ze Konrad sprzeda mi foxa o 90% taniej bo go bronie. chlopie zobacz o czym ja pisalem, jesli nie umiecie czytac to to nie jest moj problem. ale przypomne dla tych malo myslacych. pisalem o tym zeby bezpodstawnie nie wyzywac kogos od oszustow itd. tyle. pzdr dla aferowiczow ktorzy kochaja takie tematy
http://mrshaper.pinkbike.com/
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

konewka no właśnie zastanów sie nad tym co piszesz bo nikt tu nikogo nie wyzywa bezpodstawnie od oszustów, bo są na to dowody, że BikerJG jest oszustem, niekoniecznie akurat w tym temacie ale w wielu innych.
konewka
Kontakt:

ten temat naprawde mozna by zamknac...
Mawet
Kontakt:

Post autor: Mawet »

konewka hmm widzę, że jednak za trudne to dla Ciebie, więc wyłożę Ci to w punktach, będzie przejrzyście
- agresywnie bronisz idei, aby bezpodstawnie nie nazywać nikogo oszustem
- kubabike nazywa BikeraJG oszustem
- kubabike podaje konkretny argument z boxxerem - który to był kupowany jako team 2007 w idealnym stanie ze sterówką 20 cm. Amor który przyszedł zupełnie nie zgadzał się z opisem
- zatem jak widzisz nie ma tutaj mowy o bezpodstawnym użyciu tego słowa.
Pomijam już kwestię ilości tematów o kłopotach z kupowaniem o bikeraJG

Twojej odpowiedzi do mnie nawet nie będę komentował
http://mawet.pinkbike.com/album/2010/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

konewka z tego co pamietam kiedys napisales ze znasz Konrada prywatnie,niestety teraz wyszukiwarka postow dziala jak dziala wiec znalezc tego nie moge,ale ... ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Mowa o boxxerze ktorego MI ODESLANO I ODDALEM PIENIADZE??

Teraz najwazniejsze, jestem oszustem, sprzedaje cegly zamiast ram, NIE KUPUJCIE U MNIE ale raz na zawsze prosze sie odpier***** od mojej osoby. Juz poprostu mi nerwy puszczaja.

A co do moich interesow, itak wiekszosc sprzetu sprzedaje na rynek niemiecki/czeski (314 komentarzy na ebayu o czyms swiadczy).

Pozdro!!
konewka
Kontakt:

piotrex pokaz mi ten post. Konrada znam tyle co z tutejszego forum. kiedys chcielismy sie spotkac zima na desce ale w koncu wyjazd mi nie wyszedl i sie nie spotkalismy. pozatym jakos nie czuje sie odpowiedzialny do tlumaczenia sie przed Toba kogo znam osobiscie a kogo nie
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

oj kieł hehe jaki ty jestes, to jest jedno z 2 moich kont, jedno do podbijania aukcji. Czasami wspolnik cos z niego wystawia\kupuje, lecz sie czlowieku na glowe
TK
Kontakt:

od kiedy podbijanie aukcji jest właściwe i legalne?
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

haha a od kiedy TK TK ma mozg?? xD wspomniec o tym jak chciales kupic rowery z allegro, pokazac ludzia sms od ciebie ?? ;P Kiedy na zawody jedziesz? pogadamy sobie :))
TK
Kontakt:

ja rowery chciałem kupić do póki nie dogadałem sie z kolesiem co do ich legalności i nawet dzwoniłem do Ciebie w tej sprawie. Jak kupie rower to będę na każdych.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

haha wczoraj wyslales mi sms" koles mnie wychujał a ty kupiłes?" wczesniej mowiles ze juz masz awizo. Pamietaj ze jak zaczniesz klamac pogadamy sobie ;)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

BikerJG patrząc po Twoim braku kultury dla zasady rzuciłbym Ci tą ramę/amora czy co tam jeszcze opchnąłeś pod nogi i nie przebierał w słowach;]

Nie wnikam czy zrobiłeś wała czy nie - ale oszczędź sobie łaciny podwórkowej, bo nie wiem czy jestes oszustem - ale napewno jesteś prostakiem.

I jak czytam, że "Konrad jest bardzo miły, fajnie sie z nim gada, miło podchdozi do kleinta" - to szczęka opada;] Już nie mówie o powyższym poście do pana TK, tylko o tym co piszesz do autora tematu;]

Nie psuj sobie wizerunku:]
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Odbiegając od tematu - ciekawa forma promocji, pisanie na forum, które czyta 90% potencjalnych kupujących, że posiada się konto do podbijania własnych/kolegów aukcji.

Poza tym kocham kulturę większości z Was, zawsze można liczyć na ciepłe słowa. Miło że rowerowe towarzystwo jest tak przyjacielsko do siebie nastawione.

Konewka - ach ta konsekwencja, najpierw się tłumaczysz a potem mówisz, że nie odczuwasz takiej potrzeby...
BikerJG
Kontakt:

ale ja chce go popsuc, juz mam dosc tego forum, gdzie kazdy na mnie najezdza, ludzie probowali mi wcisnac roze czesci, od boxxera od TK po foxa od goscia z okolic ostrowa. ZAwsze to ja zostalem zjechany, nie rozumiem czegos takiego.

Forum czuje do mnie wyrazna niechec, wiec juz tu nie pisze.

Co do mojej osoby, jeszcze nigdy nie bylo sytuacji gdzie ktos zostal oszukany lub niezadowolony, ZAWSZE PRZYJMUJE zwrot.
yasiuuu prostakiem jestem?? chce nim byc, juz dosc oszczerstw uslyszalem na tym forum. Sprzedalem w ciagu roku 38 foxow 40! Kupilo je wiele znanych osob (wincent Aram, Artur... o czeskich zawodnikach nie wspomne, a tylko to * forum potrafi tak z dzien czlowiekowi.
O co wam ludzie chodzi, konkurencja w ten sposob dziala? Mam swoich stalych nabywcow i nie martwie sie co zrobie ze sprzetem. Zazwyczaj sprzet juz w drodze jest sprzedany.

Jesli kazdy pisze ze oszukuje, jestem prostakiem, jestem nieslowny dlaczego wciaz pisze do mnie kilkanascie osob dziennie?? moze dlatego ze ja sciagam sprzet i robie to dobrze? Zaraz pewnie ktos napisze "a jak ja kupilem tydzien sie spozniles" ale naprawde juz mam tego SERDECZNIE DOSC!

Czekam teraz tylko na mojego nastepce, ciekawe czy on tez tak sobie s opinie przez to ze np pozycza komus RAME NA ZAWODY a pozniej ma temat na dh-zonie gdzie jest oczerniany!

Pozdrawiam, i wam POLAKOM zycze powodzenia, przez takich jak wy Polska wyglada jak wyglada!

Czesc!
TK
Kontakt:

BikerJG i 2 połączenia których nie odebrałeś, nie będę kupował czegoś jumanego żeby później być w plecy z kasa i czasem, więc chociaż szczególną sympatią Cie nie darzę, jestem człowiekiem i chciałem Cie po ludzku ostrzec. Poza tym wiesz jak było, ja Cie ostrzegałem, bo widziałem jak sprawa wygląda a Ty tu teraz takie prostackie rzeczy piszesz, chłopie jak ja bym się na Ciebie uparł to lista oszukanych przez Ciebie osób(które znam) była by dość pokaźna, ale ja nie jestem Tobą, zostawię to im, bo to w gruncie rzeczy ich sprawa.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

yasiuuu a ciekawe jak ty bys sie zachował na miejscu BikerJG... chłopak pożyczył rame gościowi na zawody a później wchodzi sobie na dh-zone i widzi taki temat, przecież to sie nuż w kieszeni otwiera ! To jest po prostu masakra co Wy robicie...chamstwo i tyle !
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Zablokowany