Full Dartmoora ? Czemu nie ?
-
- Kontakt:
Full Dartmoora ? Czemu nie ?
Witam !
Wczoraj wieczorem leżąc w łóżku pomyślałem, że dartmoor ze swojej wspaniałej ramy jaką jest street fighter mógł by stworzyć fulla.jedynym prze ze mnie znanym "full dualem" jest drogi bottlerocket (moje marzenie:) ).myślę, że taki full dartmoora znalazł by swoich odbiorców.nie chodzi tutaj o to, aby dartmoor zrobił "swojego bottlerocketa", lecz mogli by pomyśleć nad jakimś systemem...może coś takiego jak było w stinky 2004r ?
wiem, że ten temat będzie miał swoich wrogów (na pewno będzie to min KondziuNS, lecz moim zdaniem fora są po to aby wyrażać swoje opinie.
Wczoraj wieczorem leżąc w łóżku pomyślałem, że dartmoor ze swojej wspaniałej ramy jaką jest street fighter mógł by stworzyć fulla.jedynym prze ze mnie znanym "full dualem" jest drogi bottlerocket (moje marzenie:) ).myślę, że taki full dartmoora znalazł by swoich odbiorców.nie chodzi tutaj o to, aby dartmoor zrobił "swojego bottlerocketa", lecz mogli by pomyśleć nad jakimś systemem...może coś takiego jak było w stinky 2004r ?
wiem, że ten temat będzie miał swoich wrogów (na pewno będzie to min KondziuNS, lecz moim zdaniem fora są po to aby wyrażać swoje opinie.
-
- Kontakt:
A co ma nasze zdanie do tego ? Zgłoś się do Dartmoora i niech ocenią to ich "specjaliści". Nie chęci decydują a potencjalne zyski i tyle.
Ja tam żadnego produktu tej firmy nie kupię, nie ta jakość.
Pytanie głupie jak na publicznym forum. Równie dobrze możesz nas pytać co sądzimy o tym by Intense sprzedawał m6 po 100 zł.
Ja tam żadnego produktu tej firmy nie kupię, nie ta jakość.
Pytanie głupie jak na publicznym forum. Równie dobrze możesz nas pytać co sądzimy o tym by Intense sprzedawał m6 po 100 zł.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak dla mnie pomysł całkiem OK. Oczywiście wszystko zależy od podejścia Dartmoora. Bo gdyby wypuścili fajnego jednozawiasa z dobrą geo itp w cenie powiedzmy te 1100 za ramę bez dampera to duża część mniej nadzianych bikerów mogłaby liczyć na trochę skoku pod tyłkiem
Wiadomo, że wszystko zależy od wykonania, ale gdyby się postarali to wyszłoby fajnie. No i oczywiście musiałoby to trochę ważyć, bo niby jak inaczej małym kosztem osiągnąć wytrzymałość na zadowalającym poziomie?

http://www.pinkbike.com/news/commencal- ... -2010.html
Tak od siebie dodam :P
Tak od siebie dodam :P
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dartmoor ostatnio podnosi jakosc produktów, tych projektowanych przez nich jak i wybranych z katalogu wiec szansa na fulla jest ale pisanie do nich listu wiele nie pomoze mysle. Musi miec kto tego fulla zaprojektowac i jak bedzie chetny to i taki full powstanie. Co bedzie to bedzie ale mysle, ze predzej u nich zobaczymy fulla niz u nsa.
Ja powiem tak jest to fajny pomysł bo chciałbym mieć full'a takiego nawet 1 zawiasowego z dartmoor'a cos pokroju Singna Fr1 czy Prodigy Freedom tylko by cena nie była kosmiczna . Tylko Fr1 ma jak dla mnie ma "chore" kąty a Freedom skoleji za drogi
(SHIT) . W każdym razie pomysł popieram i jeśli by cos takiego powstało to raczej byłbym potencjalnym kupcem 

Byłęm , Zrobiłem , Pojezdziłem , Połamałem ;];]
GgG dane stare masz 
A co do cen to panowie nie oczekujcie ze rower bedzie tanszy od Freedoma. Nie bedzie i nie ma na to szans. Kross was cenami rozpiescił ale nie kazdy ma mozliwosc na rodzimym rynku produkcji i pakowania do Ram KSów. Do tego same ramy wezcie pod uwage sa tylko z rynku wtórnego wiec cena, do której porównujecie nie jest miarodajna.

A co do cen to panowie nie oczekujcie ze rower bedzie tanszy od Freedoma. Nie bedzie i nie ma na to szans. Kross was cenami rozpiescił ale nie kazdy ma mozliwosc na rodzimym rynku produkcji i pakowania do Ram KSów. Do tego same ramy wezcie pod uwage sa tylko z rynku wtórnego wiec cena, do której porównujecie nie jest miarodajna.
Razzor wcale nie jest taki piękny i mocny jak na ramkę cr-mo to jest to straszny shit widzę ja prawie codziennie bo kumpel ma i jeździ , jest giętka wygina się od tylnego koła , szybko łapie wgnioty , nic pięknego geo takie średnie nie warta więcej niż 400 zł a z fulem pewno by było tak jak powiedział GgG
najpierw kosmiczna cena a potem gwałtowny spadek a potem same negatywne oceny po za tym jeśli ten full miał by być wykonany tak jak mój Dartmoor Street Style to sadze ze nie wytrzymała bo ona nawet najgorszej dwupółki 

Byłęm , Zrobiłem , Pojezdziłem , Połamałem ;];]