zajebali mi rower- wd40

ven
Kontakt:

Post autor: ven »

Kielce patrza :>
Widzialem u mnie tylko jednego koguta tak malowanego ale to z 3 miesiace temu juz czyli na bank nie to ;] ale popatrze . powodzenia !
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Przykro tak slyszec o kradziezy we Wroclawiu - przeze mnie uwazanym jako miasto kultury +/- jak Krakow. A napisz o ktorej to bylo i w jakim konkretnie miejscu - bedzie to wskazowka dla innych. Wybierz sie oczywiscie na nasze gieldy zlodzieji, tj. na niskie laki i swieba - na niskich jakies 3 lata temu jak ze starym poszedlem po wedke i jakies pierdoly do niej to widzialem fulla scotta, jak pozniej poszukalem w necie to ten scott byl warty jakies 5 tys, a ci cyganie czy inni rumuni (bo tak wygladali - mieli ciemniejsza karnacje i wyczuwalny akcent) wywiesili kartke 1200zl... Obok jeszcze kilka starych kolazowek i takie nienowe ctb. Aaaaaa i zglos jak jeszcze tego nie zrobiles na policje kradziez - jak nie bedzie zgloszone to np jak wylukasz na gieldzie to zeby ich zatrzymac nie wystarczy powiedziec policji wezcie im ten rower bo jest moj - panowie w blekicie moga sie co do tego czepiac.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

wszystko zdarzylo sie przy kili. Siedzialem po drzewem, na polance i ok 15.10 podeszlo do mnie tych dwoch typkow. Sadze, ze czekali na pierwszy rower, ktory jest cos warty. Na policje zglosilem, dalem fotke, opisalem cweli i dzisaj kupilem zel pieprzowy (czy cos takiego). Dzisaj tez bylem na niskich lakach i nikogo nie bylo. Jutro swiebodzki i ew. niskie.
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

Rogerzastanow sie co piszesz ,palancie, ty nielubisz dresow bo kradną rowery a hitler nielubil zydow z powodow jakies popier-dolonej ideologi
Kuba z Wrocka
Kontakt:

No bo niskie to sa w niedziele otwarte, tak przynajmniej mi sie wydaje. I tak w zasadzie to oprocz swieba i niskich to tylko w autogieldzie dolnoslaskiej warto szukac - autogielda to sie roi od roznych zlodzieji roznych telefonow itp.
wd40
Kontakt:

Hitler nie lubil zydow, bo w niemczech byl kryzys, szwaby potracily wszystko, a zydki byly przedsiebiorcze i jeszcze na tym zyskaly. Za to tez wiekszosc niemcow nie lubila zydow, a hitler to wykozystal aby dojsc do wladzy. Proponuje sie nie klocic na temat zydow bo to jest topic o moim ********* bikeu a nie spor ideologiczno moralny na w oparciu historie ubieglego stulecia
Gaju
Kontakt:

Post autor: Gaju »

Wd40 na bsk zdjęcia roweru są cały czas hopaki maja oczy otwarte jak cos damy znać
http://dirtjump71.magma-net.pl
MTBserwis
Kontakt:

skradziony COOCK

Post autor: MTBserwis »

Przykro mi to slyszec ze skradziono ci sprzet, który składałes u mnie w serwisie.Moze przy odrobinie szczęscia znajdzie sie twój bike, na który pewnie poświeciłeś każda osczędzona złotówke.Ja ze swojej strony powiadomię wszystkie zaprzyjażnione serwisy rowerowe we Wrocku.
wd40
Kontakt:

Jescze raz dziekuje wszystkim za pomoc, dzisiaj bylem na Swiebodzkim i niskich lakach i ani widu ani slychu. Nic, nawet ani jednej czesci. Coz mam nadzieje, ze sie znajdzie przypadkiem, bo raczej juz nie ma szans szukac na jakis gieldach.
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

Zajebac tylko takich .... meczarnie dla nich... najpierw bicie batem asz miesnie odpadna od kosci a puzniej przywiazanie do bambusa sznurami z cwiekami a do tego korona z cierni... a na koniec to przywiazac do drzewa i spilowac drzewo tak zeby runelo...a gosciu spadl razem z drzewem... a drzewo na nim by lerzalo ]:-> facet wspolczuje ci... ja naszczescie daje tylko qmplom jezdzic na rowerze a jak ktos inny to nie daje... wyrazy wspolczucia... porozgladam sie na necie i po miescie...
pozdro.
MTBserwis
Kontakt:

skradziony COOCK

Post autor: MTBserwis »

Proponuje abyś umiescił ogloszenie w autogieldzie dolnoślaskiej ze kupisz rower do dualu, dirtu.Moze ktos sie odezwac i miec twoj skradziony rower.Czasami to skutkuje...A na niskich i w Lubiniu to raczej nie ma szans abys znalazl swojego bike.Kilku znajomych tam handluje wiec jak cos sie takiego pojawi to dadzą znac.A twoj rower to juz pewnie i tak jest w rekach jakiegos nieswiadomego "nowego wlasciciela" wiec jesli rower nie wyjechal poza granice miasta predzej czy pozniej trafi do jakiegos sklepu badz serwisu.
Kuba z Wrocka
Kontakt:

No wlasnie, dobrze ze juz sie ktos z serwisu odezwal bo chcialem powiedziec ze swojej strony ze w IgnaszewskiMTB jest skup rowerow uzywanych czy cos takiego i jak cos to ewentualnie moze taki rower tam trafic gdyby zaden kupiec sie nie znalazl. No ale jak juz wszyscy wiedza o co chodzi to wsjo i nara
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

kurwa, wojtek ale kicha!! dopiero dzis wrocilem z wakacji a tu taki kurwa news sie pojawia, maskara. Dzieki bogu malo jest takich ramek. Skoro jest 10 w polsce a jedna z nich ja mam to krag poszukiwan jeszcze bardziej sie zaweza, dobrze pamietam twoj rowerek, jak kogos na nim zobacze to albo dryndne albo jak dam rade to nawale. kurwa nie mozna samemu jezdzic w tym kraju. ja pierdole, od dzisiaj jezdze z 15' kluczem francuskim w plecaku, jak co to darmo bika nie oddam.powodzenia wojtek.
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

jak tak o wrocławiu to kto jezdzi na mtb z pegiem po wrocławiu
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm
moze rzeczywiscie pojdz do serwisow we wroclawiu i popros zeby zwracali uwage na kazdego cocka co go przyprowadza??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
CrMo
Kontakt:

szkoda

Post autor: CrMo »

rower jakiś slaby ale cock to już coś... szkoda tego cocka.. i co nie znalazł się?!
Balet on da bike
szalony
Kontakt:

Post autor: szalony »

o kurde wczoraj sie dowiedzilem bede mial oczy szeroko otwarte kur** juz nigdzie nie jest bezpiecznie
sprzedaje full na gwarancji zainteresowani mail gg:3354741
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

krk patrzy!!!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

topppp!!!!!!!!!!1
ODPOWIEDZ