Marzocchi 66 Części na wage złota!!
Marzocchi 66 Części na wage złota!!
Wszystko sie skichało po uderzeniu w drzewo, rura sterowa się zgięła i odeszła od korony. Zadzwoniłem do gregoriomarzocchi.pl dowiedziałem się że sama rura sterowa to pikuś, doinformował mnie że w 66 od 2008 r rur sterowych się nie wymienia. Tylko trzeba kupić komplet tzn Rura, korona, lagi. komplet po taniości to 650 zł. i niewiadomo kiedy uda się go wogóle sprowadzić :/ masakra!!!!! Co radzicie?? Może ktoś wie gdzie moge to kupić..
-
- Kontakt:
randy-rockstiff nie pytaj go o takie rzeczy na forum bo dostanie bana ze robi ogłoszenie i ze to nie jest giełda...wiec na PM takie sprawy sie załatwia
a co do goleni to poszukaj moze beda zniszczone gdzies 66 i kupisz po kosztach
warto sie czasem rozglądnąć albo zrób tak jak poprzednicy mówią 

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
To ja tez odkopie troche, na allegro natknalem sie na:
http://allegro.pl/item670580157_polka_m ... _09_r.html
Czyli chyba sie da jednak?
I zastanawiam sie jak to w koncu jest. Kumpel mial podobna sytuacje tyle ze z 55 z 2008 tez drzewko sterowka strzelona. Pierwsze co oczywiscie do gregorio tam powiedzieli podobnie jak koledze wyzej czyli wymiana gornych goleni koszt ok 650 itd.
Natomiast koles z autoryzowanego serwisu w Wa-wie powiedzial ze bez problemu mozna wymienic sterowke koszt to 220 + ok. 120 robocizna. I calkiem juz zglupialem komu wierzyc? Co z tym fantem zrobic?
http://allegro.pl/item670580157_polka_m ... _09_r.html
Czyli chyba sie da jednak?
I zastanawiam sie jak to w koncu jest. Kumpel mial podobna sytuacje tyle ze z 55 z 2008 tez drzewko sterowka strzelona. Pierwsze co oczywiscie do gregorio tam powiedzieli podobnie jak koledze wyzej czyli wymiana gornych goleni koszt ok 650 itd.
Natomiast koles z autoryzowanego serwisu w Wa-wie powiedzial ze bez problemu mozna wymienic sterowke koszt to 220 + ok. 120 robocizna. I calkiem juz zglupialem komu wierzyc? Co z tym fantem zrobic?
XXX przebicie 40zl + vat,sterowka alub 220-230zl.Tak mi powiedzialo gregorio na temat przebijania sterowki w 66 ata 2008
co do aukcji podanej przez szumasta to bylbym ostrozny-moze sie okazac ze koles skrzywil sterowke,wymienil cala gore amora,a teraz probuje odzyskac czesc kosztow.
co do aukcji podanej przez szumasta to bylbym ostrozny-moze sie okazac ze koles skrzywil sterowke,wymienil cala gore amora,a teraz probuje odzyskac czesc kosztow.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu