Podejrzane aukcje.
wracajac do roweru który dodalem zaqwes haha jestes smieszny
rama to point jakis nowe rowery sa drogi sory stary taki rower mozna wykobzac nowy za 3k spokojnie i to gdzies 4 lata temu, a *** mnie obchodzi ile on za niego nie dal jezeli nie jest warty swej ceny nawet w polowie
tylko podkreslasz swoja glupote takimi postami
no z amorem sie pomylilem bo nie zauwazylem dokladnie ale i tak gowno warty

-
- Kontakt:
Może sobie go wycenić i na 10 tysięcy, co Tobie do tego? Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Zacznij chodzić do szkoły, bo pisać po polsku to Ty nie potrafisz ;]popieeel pisze:mnie obchodzi ile on za niego nie dal jezeli nie jest warty swej ceny nawet w polowie Evil or Very Mad
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
^^^^^^^^^^^^^hahaha składniarandy-rockstiff pisze:Zacznij chodzić do szkoły, bo pisać po polsku to Ty nie potrafisz ;]

nikt mnie nie sprotował, sam sie sprostowalem z pomocą googlezaqwes pisze:nie znasz sie i tyle ktoś cię sprostował to teraz będziesz kozaka jarał

-
- Kontakt:
Sensowny temat, który miał zapobiec burdelowi na forum, a zaczyna się to co zwykle. Ktoś wchodzi na ten temat i widzi całą stronę dialogu(?) w stylu:
A- Jesteś głupi!
B- Sam jesteś głupi!
Założenie tego topic-u jest bardzo proste i przejrzyste, warto zachować pewien porządek, żeby mógł do czegoś prowadzić. Nie chcę być moralizatorem w żadnym wypadku, ale na tym forum cały czas się to dzieje i zaczyna być irytujące, przynajmniej dla mnie. Zawszę znajdzie się ktoś nieogarnięty w jakimś temacie, rozumiem reakcje jednej osoby, ale nie całą rozmowę. Apeluję do tych mądrzejszych, żeby po prostu dali spokój i tyle
Ale zawsze chłopaki możecie wymienić się numerami gg, załóżcie konferencje i hulaj dusza!
A- Jesteś głupi!
B- Sam jesteś głupi!
Założenie tego topic-u jest bardzo proste i przejrzyste, warto zachować pewien porządek, żeby mógł do czegoś prowadzić. Nie chcę być moralizatorem w żadnym wypadku, ale na tym forum cały czas się to dzieje i zaczyna być irytujące, przynajmniej dla mnie. Zawszę znajdzie się ktoś nieogarnięty w jakimś temacie, rozumiem reakcje jednej osoby, ale nie całą rozmowę. Apeluję do tych mądrzejszych, żeby po prostu dali spokój i tyle

Ale zawsze chłopaki możecie wymienić się numerami gg, załóżcie konferencje i hulaj dusza!
[b] Monkeyman [/b]
konewka ile masz lat?? czytam twoje posty i chce mi się rzygać bo robisz off topa i napierd***** się ze wszystkimi w komentach. Jak coś piszesz to sensownie i zanim coś napiszesz to się zastanów bo jak tak dalej pójdzie to moderatorzy nie będą robili nic innego tylko kasowali twoje durne wypowiedzi. Podpisuje się pod postemWjtk to jest temat podejrzane aukcje a nie wyżal się :/
Baunsuj Dziwko!!
HEHE jak zwykle syf, kiła i mogiła
cenę dyktuje rynek a dokładniej podaż i popyt na dany produkt... cena może być z kosmosu... to jest wyłącznie problem Kupującego, że znacznie przepłacił... post który napisałeś nie powinien się tu pojawić...
SegatiV konewka miał akurat rację w sprawie TK i tej ramki, zachowanie Kieła było co najmniej dwuznaczne
Swoja droga ten temat już dawno powinien być zamknięty lub połowa postów usunięta (idea założenia była bardzo dobra) ale obecnie to jest totalne dno... ale widać publika potrzebuje chleba i igrzysk (czytaj pyskówek, mięsa)
popieeel możesz mi pokazać co jest podejrzanego w tej aukcji??popieeel pisze:wracajac do roweru który dodalem zaqwes haha jestes smieszny Evil or Very Mad rama to point jakis nowe rowery sa drogi sory stary taki rower mozna wykobzac nowy za 3k spokojnie i to gdzies 4 lata temu, a *** mnie obchodzi ile on za niego nie dal jezeli nie jest warty swej ceny nawet w polowie Evil or Very Mad
cenę dyktuje rynek a dokładniej podaż i popyt na dany produkt... cena może być z kosmosu... to jest wyłącznie problem Kupującego, że znacznie przepłacił... post który napisałeś nie powinien się tu pojawić...
SegatiV konewka miał akurat rację w sprawie TK i tej ramki, zachowanie Kieła było co najmniej dwuznaczne
Swoja droga ten temat już dawno powinien być zamknięty lub połowa postów usunięta (idea założenia była bardzo dobra) ale obecnie to jest totalne dno... ale widać publika potrzebuje chleba i igrzysk (czytaj pyskówek, mięsa)
ja pierdole.........jeden wielki BURDEL!!! inaczej tego się nie da określić......moderatorzy..może byście tak łaskawie jakiś porządek w tym temacie zrobili?!?!?!
do reszty "znawców","polonistów" itp
czy wy kuźwa umiecie się tylko obrażać i kłucić o jakieś pierdoły?!?!?!
chcecie się pokłucić to sobie załużcie stosowny temat a nie róbcie burdelu w kolejnym!!!
do reszty "znawców","polonistów" itp
czy wy kuźwa umiecie się tylko obrażać i kłucić o jakieś pierdoły?!?!?!
chcecie się pokłucić to sobie załużcie stosowny temat a nie róbcie burdelu w kolejnym!!!