sposób na dresów?

CrMo
Kontakt:

sposób na dresów?

Post autor: CrMo »

ja mma jeden ale on nei działa niestety na więkzse grupy.... mialem jednego dresa ,brudasa ,skór****a, zj*ba, nie wiem co jeszce, jak kolwiek sobie go tam nazwiecie ... "nawiedzał mnei , kurde spotykałem go dosławnei codziennie jak wracała z budy.. (to była wtedy 3 gimn) i chcial zawzse kase wymyślając neistworzone historie na co to on potzrebuje kase... i po jakimś miesiacu " pseudo spotykań" z nim mojh kuzyn to zobaczył (teraz ma 19 lat, nei jakoś specjalnei napakowany" ) i jak go kiedyś złapal to tak mu najebał ze ja piernicze... ten dres tylko pzres godzine stał pzred moim domem pozniej i darl sie do mojego kuzzyne ze jak bedzie maił siłe i jak namowi kolegów(których i tak podobno nie ma) to tak mu naj***e ze zobaczy , ze go zabije itd. itp... na następny dzień spotkałe (znowu) tego pseudo dresa i mówi tak do mnie "ej ten twoj kuzyn, jak mu tam ? aha tomek .. powiedz mu ze mam pzrejebane i już kolegów zbieram i waśnei maiłęm iść do nich sie z nimi spotkać i ich sciągnać żeby sie "fajtali" z nim..., a wczoraj nei maiłem siły zeby mu7 najebac..." jej tylko na to heh i pozsedłem do domu ta nei maieł siły.. mój kuzyn mam 190 a ten dres 170 to chyba różnica... i temn dres to taki herlak..

wiec suma sumarum lepiej meiś ponad pełnoletneigo kuzyna

a od tamtego czasu nei widizalem tego sresa... ani razu.. minęły juz 3 miesiące i go nei wiedziłem...
Balet on da bike
Bogusz
Kontakt:

Post autor: Bogusz »

wracaj do przedzszkola dzieciaku i naucz sie pisac zdaniami...
kogo obchodzi akcja,ze kuzyn komus najebal? idz sie leczyc z komplexów....
CrMo
Kontakt:

hę?

Post autor: CrMo »

co byś zjadl? robie błedy bo bardz szybko pisze... i tyle i zapomniełąem tego sprawdzić...
Balet on da bike
Sauron
Kontakt:

Post autor: Sauron »

Cromo nie słuchaj tej lamy ja tesh tak nieraz pisze
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="Bogusz"]wracaj do przedzszkola dzieciaku i naucz sie pisac zdaniami...
kogo obchodzi akcja,ze kuzyn komus najebal? idz sie leczyc z komplexów....[/quote]

popieram... kurwa ja w 3gimn. nie jaralem sie takimi akcjami w necie...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
N A J D E R
Kontakt:

Post autor: N A J D E R »

Ciekawe... Za drugim razem tez zapomniałeś sprawdzić?;p

Czytanie takich postów jest meczące, bo zamiast skupiać się na treści, to przez pierwsze pare zdan zastanawiam sie jakiej jestes płci, bo ni z gruchy ni z pietruchy piszesz nagle "wracałam"... ech...

a tresc tez, jak sie okazalo, zbyt wartosciowa nie byla...;/
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
ODPOWIEDZ