wiesz co ci powiem ze i jeden amortyzator i drugi sa tak samo do du** ale jezeli mam ci pomuc to juz wez RST-ka bo NS oprucz skoku i goleni 32 mm to nic nie ma i jest o dupe roszczas!!!
ja miałem rst delte tl z 89 mm skoku i musze powiedzieć że lepiej wybierała drobne pierdółki niż kumpla suntour NS. mój rst na orginalnych częściach o wiele lepiej pracował niz jego amor po przeróbkach bo fabrycznie to jego amor ledwo co sie uginał, rst jest o wiele łatwiej przerobić tuningowałem kiedyś z kumplem rst 381 i z 89 mm zrobiliśmy 115 mm i nawet miał jakąś namiastke tłumienia, nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć bo wszystko zależy od upodobań
Miałem suntoura NS , do dirtu może styknie ale do innych zabaw to wogule sie nie nadaje , rst nie miałem ale podobno lepiej pracuje , jak skaczesz tylko na dircie (w co nie wierze) to weź suntoura a jak bawisz sie w inne rzeczy i chcesz zeby amorek wybierał nierówności to rst
ps, a tak najlepiej to jakiegoś starszego bomberka
co za ***** - koleś pyta o RST albo Suntoura a ty wyjeżdzasz z textem "bomber" - idiotyzm...!
jak nie masz nic do powiedzenia co pomoże komuć to się nie wypowiadaj, wątpie żebyś za tą cenę kupił bombera a jak chcesz sobie nabić ilość postów to won do topic'u o nazwie "maj laf"
zgadzam sie z Mackiem_08 a nie lepiej było by poszukać uzywanego bomberka z 100 skoku za te pieniądze, zawsze ktoś coś ma takiego do spylenia a napewno bedzie o wiele lepiej pracować niż którykolwiek z rst czy suntourów wkońcu bomber to bomber. BOMBER RULEZ!!!
mówie bomber bo miałem rst gile i sr suntoura i oba się pojebały! radze poszukać jakiejś używki bomberka która może będzie używka ale sie nie rozpierdoli jak te dwa gówna
ktoś ma na DH-Zonie w podpisie że chce sprzedać jakiegoś bomberka za 600 ale niepamiętam kto :( poszukaj na giełdzie Dh-zone albo allegro może znajdziesz cos ciekawego
Przecie w RST łamią się podkowy (bez długiego katowania 2 tyg, beż żartów ) i nawet gwarancji nie chcą uznać, wiele widziałem i o kilku czytałem w necie poszukaj. Wołałbym Sontoura tylko zależy jeszcze jak bo 2003 ma 130mm, a 2004 100mm.
wszystko sie lamie i wszystko sie rozpierdala sentourow tesh polamali kilka najlepiej bys zrobil chyba szukajac tego bombera bimbam mial jakiegos na sprzedarz o ile pamietam
PREZES - nie ******* bo mój suntour ma też fabryczne części, tylko smar zmieniłem i olej, a mój małych nie równosci nei wybiera bo ma elastomer ktory zamula zimą ale teraz - w lato - amor działą dobrze