Bilet PKP na rower za 1 zł!

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

wojtasu zależy jaka spółka PKP. W spółce PKP PR są do końca września bilety za złotówkę. W spółce IC cały czas są za 4,50. Trzeba patrzyć na jaki pociąg się trafia.

eskimos28 przerabiałem to już nie raz. Zazwyczaj śmigaliśmy cała ekipą i przedział był wypełniony, ale zdarzało się, że byłem z kumplem i były dwie opcje. Albo jechałeś na luzie w pustym przedziale, albo znajdowali się twardziele którzy wsiadali do przedziału :) Konduktorzy się raczej nie czepiają, przynajmniej ja nie miałem takiego problemu. Dla nich to tez lepiej bo nie blokujesz przejścia w korytarzu, szczególnie na długiej trasie. Musisz się przygotować jedynie na konfrontacje z babciami bo to one najczęściej widząc pusty przedział (nie patrząc na sufit) pędzą żeby pierwsze zająć miejsca siedzące.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

wojtasu pisze:Ale lipa niby do konca wrzesnia miało być za 1 PLN a nagle okazało sie , że za 2 dni kosztuje 5 zeta Rolling Eyes
5 zeta kosztuje poza promocją (czyli od poniedziałku do czwartku), która istotnie trwa do końca września.

KaKTuSSS pisze:W spółce IC cały czas są za 4,50.
O ile mi wiadomo, w IC rower kosztuje od 9 do 16 zł w zależności od czegoś-tam.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Czeajcie... Nie rozumiem tego.

Na głownej stronie PKP piszę , że od 15 czerwca koszt przewiezienie roweru wynosi 5 złoty

Natomiast poniżej piszę , że od 30 kwiecień do 30 września cena biletu wynosi 1 złoty

Moje pytanie brzmi następująco: ile zapłaca za przewóz roweru po dniu 15 czerwiec Przewozy Regionalne :?:
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

tak jak pisze Wooyek :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Czyli za przewóz regionalny zapłace za rower 1 zeta :D

Super !!!!
wojciech28
Kontakt:

Post autor: wojciech28 »

Wczoraj wybrałem się z kolegą do Piły (30 km od Złotowa) i wracaliśmy pociągiem.Faktycznie za rower zapłaciliśmy 1 zł a za siebie 4,75 :D
Szkoda tylko, że rowery musiały być oparte o siedzenia :)
ODPOWIEDZ